Oyundan alınınca formayı fırlatmıştı... Özür diledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Oyundan alınınca formayı fırlatmıştı... Özür diledi
A
a

TFF 1. Lig'de Eskişehirspor'un Elazığspor ile oynadığı karşılaşmada oyundan alınan Semih Güler, kulübede formayı fırlatmıştı...

Sütiş Eskişehir

Oyundan alındıktan sonra formayı fırlatan Semih Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özür diledi. Öte yandan Sportif Direktör İzzet Erdoğan konu ile ilgili "Semih Güler kendi hesabından Eskişehir camiasından özür dilemiştir gerekli açıklama pazartesi yapılır" dedi.

Savunmada kritik müdahalelerde bulunan Semih Güler'in açıklaması şöyle:

''Büyük Eskişehirspor Taraftarları, 

İstediğimiz sonuçları alamadığımız futbol olarak kötü dönemler geçirdiğimiz bu süreçte her arkadaşım gibi takımıma maksimum katkıyı vermek istiyorum. Bu şanlı armanın hakkını vermek için her maça da bu konsantre ile çıkıyorum. Kazanma hırsı ile oyundan çıkarken yaptığım yanlışın farkındayım. Benim için sahada ben ve tüm takım arkadaşlarımın yaptığı mücadele kutsaldır. Bu yüzden Eskişehirspor camiasından ve her süreçte ve her koşulda yanımızda olan Büyük Eskişehirspor taraftarından özür diliyorum."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bülent 29 Ocak 2018 09:10

Sen kimsin ya,sen hangi formayı fırlatıyorsun,fırlatın gitsin şu adamı kulüpten acilen,görmek istemiyorum.

0 2 Cevap Yaz
mümtaz kemal 28 Ocak 2018 23:46

Semih hayatı boyunca Fenerbahçe dahil olmak üzere hiç bir takımda 90 dakika oynamamıştır..oynayabileceği oyun taş çatlasın yarım saati geçmez.Elazığ maçında resmen yürüyen bu adamı 90 dakika oynatmak takıma ihanettir..Yücel İldiz hoca derhal istifa edip gitmelidir.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi