Oyuncularımla kader birliği yapıyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Oyuncularımla kader birliği yapıyoruz
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer açıklamalarda bulundu. Çok yetenekli ve Eskişehirspor’un 5 yılını kurtaracak genç oyunculara sahip olduklarını belirten Özer, “Çalışan, hak eden ve takım için her şeyini veren oyuncularla kader birliği yapacağız” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer açıklamalarda bulundu. Çok yetenekli ve Eskişehirspor’un 5 yılını kurtaracak genç oyunculara sahip olduklarını belirten Özer, “Çalışan, hak eden ve takım için her şeyini veren oyuncularla kader birliği yapacağız” dedi.

İşimiz çok zor
Antalya’da TRTSPOR’a konuşan Özer, “Çok fedakar bir başkan ve yönetimimiz var. Eskişehirspor yönetim kurulu elinden geleni yapıyor. Avrupa'da tanınan ve çok sevilen bir taraftar grubuna sahibiz. Eskişehirspor'un ligde kalması lazım. Allah yardımcımız olsun. İşimiz kolay değil ama inşallah zoru başaracağız. Çalışan, hak eden ve takım için her şeyini veren oyuncularla kader birliği yapacağız. Netice ne olursa olsun bildiğimiz yolda devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Onlara güvenelim
Antalya'da ikinci yarı hazırlıkları kapsamında sürdürdükleri kampa altyapıdan 11 oyuncu getirdiklerini belirten Mustafa Özer, "Çok yetenekli ve Eskişehirspor'un 5 yılını kurtaracak gençlerimiz var. Biz onlara inanalım ve güvenelim. Dünya futbolunda adından söz ettirecek oyuncular. İlk defa altyapı oyuncularının bu kadar yoğun olduğu bir kamp dönemi yaşıyoruz. Eskişehirspor'un geleceği olan gençleri hazırlamaya çalışıyoruz. İnşallah henüz takıma katılmayan diğer arkadaşları da en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

Transfer yasağı kalkmaz
Transfer yasağı hakkında da konuşan Özer, “Transfer yasağımız şu anda kalkmayacak gibi görünüyor. Çok iyi çalışarak ikinci yarıya hazırlanmamız lazım. Eskişehirspor taraftarı rahat olsun. Biz buradayız. Onlara layık olmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor taraftarı ile gönül bağımız var. İnşallah ikinci yarıya sorunsuz başlarız. Lige daha rahat ve hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Taşın altına gövdemizi koyduk
Son olarak Teknik Direktör Mustafa Özer şunları söyledi; “Bazı oyuncularımız aramıza dönerse gençlerle beraber güzel bir karma yapıp, Eskişehirspor'u ligde bırakmak için çok çalışmamız lazım. Şartlar ne gösterecek bilmiyorum. Eskişehirspor'un kalbimde ayrı bir yeri var. Taraftarlara layık olmak için geldim. Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Eskişehirspor'un yaşaması lazım. İnşallah başaracağız."

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa Özer çarpsın 13 Ocak 2020 00:15

Sen acaba bu kulübü hak ettin mi?

1 3 Cevap Yaz
2635 12 Ocak 2020 16:50

Bir an önce Yeni Eslişehirspo'run temelleri atılmalı.Mesela Kurtuluşspor adını Yeni Eskişehirspor yapmalı.Ne farkeder kurtuluş çıkarsa Eskişehirsporla aynı grupta olacaklar.En azından aklı başında yöneticilerle kısa zamanda süper lige döneriz.

9 6 Cevap Yaz
Dik Duruş 12 Ocak 2020 15:54

Bu takımı baskıyla dışardan gelen yönetimi isteyenleri salon dışına çıkardı amigolar tatarin önü açıldı ve dendiki Eskişehir sporu şehir dışından gelenlere vermedik vs vs soruyorum size bu kötülüğü bize Eskişehir li olanlar yapmadimi bize.

5 8 Cevap Yaz
Yeter artık 12 Ocak 2020 14:49

Anlaşılan yönetim küme düşmeyi kabüllenmiş.Transferi açmak mı..Elindeki oyuncuların hiçbirini tutamadı.Ligde şamar oğlanına döneriz.Kısaca ligden çekilmek en doğrusu.Şerefimizle çekilelim.Hesapsız borçlanan çalan çırpanlar artık ne yaparlarsa yapsınlar.... Takım düşerse düşsün diyen alaçaklılar 3 defa forma gitmiş karşılığında milyon euro isteyenler beklesinler. EsEs liyim diyen Coşkun Bey bile peşin 650 binden bahsetmiş 300 almadan gitmemiş.Bu tatımdam bu zihniyetten cacık bile olmaz.Eskişehir önce yönetici yetiştirecek.Ahlaklı iş bilen haramdan korkan yönetici..

1 26 Cevap Yaz
Tatar Mustafa 12 Ocak 2020 14:49

Tatar Mustafa, Takımı küme düşürmeye gelmiş. Şimdi yönetimde başka biri olsaydı Amigolar yeri göğü inletiyordu. Şimdi Amigolarla nereye kadar bir yönetim olacağını sabırla bekliyorum. Aslında sırasıyla tüm amigolar birer hafta başkanlık yapıp köşelerine çekilse bu takım şu anda bile kurtulabilir.

4 27 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi