Oynatacak futbolcu bulamazlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Oynatacak futbolcu bulamazlar
A
a

Türk futbolunun nöbetçi golcüsü Semih Şentürk A Spor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Şentürk, “Kongreden bir başkan çıkması için herkes bekliyor. Ama karamsarlık devam ederse oynatacak futbolcu bulamazlar” dedi.
 
“Taraftara hayran kalırdım”
Pazar günü oynadıkları Çaykur Rizespor maçında gerçekleştirilen eylemi ve kulübün içinde bulunduğu durumu A Spor’a değerlendiren Semih Şentürk yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe ve Başakşehir takımlarında forma giyerken Eskişehir’e geldiğimizde taraftara hayran kalırdım. İki sezondur Eskişehirspor’un formasını giyiyorum. Takımına böylesine sahip çıkan bir futbol şehrinin, bu kadar sahipsiz kalacağı aklıma gelmezdi” dedi.
 
“Dikkat çekmek için”
“Sahipsizlik sonrası Çaykur Rizespor maçı öncesi takım olarak bu eylemi planladık” diyen deneyimli golcü, “Dikkat çekmek için bu eylemi yaptık. Maalesef bu kadar güzide bir Anadolu kulübünün durumu, kendi adıma ve takım arkadaşlarım için üzücü. Büyük işadamlarının olduğu, ortamda takımın sahipsiz kalması çok üzücü” şeklinde konuştu.
 
“Terk edilmiş bir takım”
Şentürk, “Çarşamba günü Genel Kurul yapılacak. Geçen hafta ertelendi. 4 aydır başkana verilen sözler tutulmadı. Ona da destek çıkılmadı. Terk edilmiş bir takım gibi duruyor. Taraftarlar sahiplenmezse daha kötü durumda olurduk” ifadelerini kullandı.
 
“Şu anda herkes beklemede”
‘Genel Kurul’da başkan adayı çıkmaması halinde, ne yapacaksınız?’ sorusuna da cevap veren Şentürk, “Şu anda herkes beklemede. Sonuçta herkesin bakmakla sorumlu olduğu bir ailesi var. 4 aydır para almadan maçlara çıktık. Her şeyin bir sınırı var. Herkes kongreden bir başkan çıkması için bekliyor. Ben şehri ve taraftarları seviyorum. Kalmak istiyorum. Ama karamsarlık devam ederse oynatacak futbolcu bulamazlar” dedi.
 
“Her yönüyle futbol şehri”
Eskişehirspor taraftarlarının sosyal medyada başlattığı #EskişehirsporYokOlmasın etiketi ile ilgili de konuşan Şentürk, “Her yönüyle futbol şehri, her maçımıza 15-20 bin kişi geliyor. Süper Lig’de bu taraftar sayısı yok. İyi gününde kötü gününde takımına sahip çıkan taraftarlara üzülüyorum. İnşallah Çarşamba günü birileri kulübü sahiplenir ve bu kötü günlerden kurtuluruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi