Oylar Eşit Çıkınca Kur’Ayla Meclis Üyeleri Belirlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Oylar Eşit Çıkınca Kur’Ayla Meclis Üyeleri Belirlendi
A
a

Bilecik'te Tso Meslek Komitesi Ve Meclis Üyesi Seçimi Tamamlandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimi tamamlanırken, bir meslek gurubunda oylar eşit çıkınca kur’ayla meclis üyeleri belirlendi.
Bilecik TSO’da yapılan meslek komitesi ve meclis üyesi seçiminde 12 meslek grubundan çıkan adaylar kıyasıya yarıştı. 6, 8, 9 ve 10’uncu gruplara karşı aday çıkmazken, 1, 2, 3, 4, 5 ve 11’inci gruplar seçime çift liste, 7 ve 12’inci gruplar ise üç listeyle girdiler. 12’inci grupta ise 3 liste yarışırken, iki liste 30, diğer liste 7 oy aldı. Yapılan kur’a sonucunda çıkan meclis üyelerine devamlı 3 kez itiraz edilince, 4’üncü kur’a da Fatih Umutlu ve Hanifi Çelik meclis üyeliği seçildi. Bu seçim sonrası Merkez İlçe Seçim Kurulu’na itiraz yapıldı.

10’uncu grupta bir sürpriz yaşandı
10’uncu grupta seçime tek giren mevcut Meclis Başkanı Erdal Erşan ile mevcut meclis üyesi Berat Subaşı sandıklar açılana kadar karşılarında bir aday olmadığı düşünürken, sandıklar açılınca adeta şok oldu. Listeleri gruptaki seçmenlere elden dağıtan iki firma temsilcisi Cemil İnce ve Azer Sarı seçimi 21’e 11 kazanarak meclise girdi.

En çok merak edilen grup inşaat oldu
Seçimde en çok merak edilen sonuç inşaat sektörünün bulunduğu 4’üncü grup olurken, burada Ercan Öztürk, Abdülselam Ağdağ ile Bahattin Baran kazandı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi