Otostop çeken üniversite öğrencisini ıssız bir alana götürüp...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Otostop çeken üniversite öğrencisini ıssız bir alana götürüp...
A
a

Bolu’da üniversiteden şehir merkezine inmek için otostop çekerek bindiği aracın sürücüsü tarafından ıssız bir alana götürülerek tacize uğradığını iddia eden genç kız, şahsın kolunu ısırarak kurtuldu. Olayın ardından yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Sütiş Eskişehir
Edinilen bilgiye göre, Bolu Abant İzzet Baysal Ünversitesinde öğrenci olan genç kız, akşam saatlerinde şehir merkezine inmek için otostop çekti. Otostop çeken genç kız, S.S. adlı şahsın otomobiline bindi. Şehir merkezine seyir halinde olan S.S. daha sonra aracını ıssız bir alana yönlendirdi. Otomobilini karanlık ve kimsenin olmadığı bir alana çeken S.S., genç kızı taciz etmeye başladı. Korku dolu anlar yaşayan genç kız, S.S.’nin kolunu ısırarak otomobilden kaçabildi. Koşarak olay yerinden uzaklaşan üniversiteli genç, durumu polis ekiplerine haber verdi.

POLİS OPERASYONUYLA YAKALANDI

Genç kızın ifadesi üzerine şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, S.S.’yi ikamet ettiği yere operasyon yaparak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.S., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

AİLESİ YÜZÜNÜ ÖRTMEYE ÇALIŞTI

Üniversiteli genç kızı taciz ettiği iddia edilen şahıs adliyeye getirildiğinde ailesi yüzünü örtmeye çalıştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet yüksel 16 Nisan 2018 04:09

eh yeni kanuna göre idam olmaz ama ağırlaştırılmış müebbed hapis verilebilir.Biz cahil okuyucular da inandık bu masum bööyük okularda okuyan ilim irfan yolcusu otostopcumuza...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi