Otomobilin Teyp Ve Hoparlörlerini Çalan İki Kardeşten Biri Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Otomobilin Teyp Ve Hoparlörlerini Çalan İki Kardeşten Biri Tutuklandı
A
a

İki Kardeşin Geçtiğimiz Hafta Çaldığı Kalorifer Peteğini El Arabasıyla Götürdükleri Anlar Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde otomobilin teyp ve hoparlörlerini çalan iki kardeşten biri tutuklanırken, şahısların geçtiğimiz hafta bir vatandaşın tadilat için söktüğü kalorifer peteğini çalıp götürdükleri anların güvenlik kameraları görüntüleri de ortaya çıktı.
Olay, Emirdağ ilçesi İnkılap Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahallede park halinde bir otomobilden teyp ve hoparlörler çalındığı ihbarını alan Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti. Ekipler bölgede yaptıkları incelemelerde olayı gerçekleştiren kişilerin Ü.E. (22) ve M.E. (18) isimli kardeşler olduğunu belirledi. Oto faresi kardeşleri gözaltına alan ekipler şahısların çaldıkları malzemeleri ise piyasa değerinin altında L.Y., isimli kişiye sattığını tespit etti. Gözaltına alınan kardeşler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, şahıslardan Ü.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, ekipler çalınan malzemeleri L.Y.’den alarak sahibine teslim ederken, aynı kardeşlerin bir vatandaşın tadilat nedeniyle söküp apartmanın giriş koridoruna koyduğu kalorifer peteklerini çalarak hurdacıya sattığını da tespit etti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi