Osmangazi Üniversitesi personel alacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osmangazi Üniversitesi personel alacak
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 9 personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar ile diğer detaylar nedir?

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ülkemizin eğitim alanında en bilinir üniversiteleri arasında yer almakta olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilanlar Rektörlük tarafından hazırlanmakta ve yayımlanmaktadır. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından yayınlanan ilan ile üniversiteye en az lise mezunu 9 personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 9 personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylarda aranan şartlar neler?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 9 personel alımı detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Buna göre Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhemkimliğine Hemşirelik Lisans Mezunu 3 ve Sağlık Meslek Lisesi Hemşireik Bölümü Mezunu 5 Hemşire alınacak. Diş Hekimliği fakültesine ise Sağlık Meslek lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu olan 1 Sözleşmeli Hemşire olmak üzere toplamda 9 sözleşmeli personel alınacak.


BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suçhükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 1 yıl öncesine kadar sözleşmeli personel pozisyonunda çalışmış olmamak ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartlarını taşıyan adaylar müracaatlarını yapabilir.
 
Kaynak : isinolsa.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi