Osmaneli Kaymakamı Ünal Vatandaşlarla Bayramlaştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osmaneli Kaymakamı Ünal Vatandaşlarla Bayramlaştı
A
a

Bilecik Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Kamu Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri Ve Vatandaşlar İle Rüstem Paşa Camii'nde Kılınan Bayram Namazı Çıkışında Bayramlaştı.

Sütiş Eskişehir
Bilecik’te Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar ile Rüstem Paşa Camii’nde kılınan bayram namazı sonrası bayramlaştı.
Bayramlaşma merasimi Rüstem Paşa Camii avlusunda gerçekleştirildi. Bayramlaşmanın ardından açıklama yapan Kaymakam Yüksel Ünal, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Bayram günlerinde sevincin doruğa çıktığını belirten Kaymakam Ünal, bayram kutlamasına vatandaşların katılımının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Bayramların müstesna günler olduğunu ifade eden Ünal “Bugün Osmanelili hemşerilerimizle ve kurum müdürlerimiz, siyasi parti temsilcilerimizle birlikte bayramlaştık. Halkımızla beraber olduk, onun için mutluyuz. Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programımızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ramazan Bayramı’nın ilçemize, devletimize, milletimize ve tüm İslam âlemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kez daha tüm şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz” dedi.
Kaymakam Ünal, daha sonra makamında bayramlaşma programına katılamayan kurum müdürleri ve muhtarlar ile bayramlaştı. Kaymakam Yüksel Ünal koordinesine ilçede bulunan şehit ve gazi aileleri de İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Öcal Ersoy ve personeli tarafından ayrı ayrı ziyaret edildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi