Osmaneli De Saat 19.19’Da Herkes Balkonlara Çıktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osmaneli De Saat 19.19’Da Herkes Balkonlara Çıktı
A
a

Osmaneli İlçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Saatler 19.19'U Gösterdiğinde Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin Ve İlçe Protokolü Hükümet Konağı Bahçesinde, Vatandaşlar İse Evlerinin Balkon Ve Pencerelerinden İstiklal Marşı'nı Okudu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında saatler 19.19’u gösterdiğinde geniş kapsamlı bir etkinlik düzenlendi.
İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan, Jandarma Komutanı Eyüp Uzun, siyasi parti başkanları, il genel meclis üyeleri, askeri personel ve kurum müdürleri, Hükümet konağı bahçesin de sosyal mesafe kuralına uyularak korona virüs (covid-19) salgını nedeniyle Saat 19.19’ gösterdiğinde tüm Türkiye de olduğu gibi Osmaneli ilçesinde de 19 Mayıs’ın 101’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilçe protokolü Hükümet konağı bahçesinde, vatandaşlar ise evlerinin balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı’nı okudu.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi