Ahmet Ataç 15 02 2024

Osmaneli’De Kamu Mallarına Zarar Verenlere Uyarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osmaneli’De Kamu Mallarına Zarar Verenlere Uyarı
A
a

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçedeki Bazı Parklarda Çocuklar Tarafından Yapıldığı Tahmin Edilen Zararlar Nedeniyle Uyarıda Bulunarak, "Çocuklarımız İçin En Güzelini Yapıyoruz. Ama Ailelerin Kontrol Edemediği Bazıları İki Günde Parklara Böyle Zarar Veriyorlar. Lütfen Parklarımıza Sahip Çıkalım" Dedi.

Sütiş Eskişehir
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçedeki bazı parklarda çocuklar tarafından yapıldığı tahmin edilen zararlar nedeniyle uyarıda bulunarak, "Çocuklarımız için en güzelini yapıyoruz. Ama ailelerin kontrol edemediği bazıları iki günde parklara böyle zarar veriyorlar. Lütfen parklarımıza sahip çıkalım" dedi.
Başkan Şahin, yaptığı açıklamada parklara sahip çıkalması yönünde uyarıda bulunarak, "Belediye olarak zarar verenler için yasal işlem başlatacağız. Kamu malına zarar vermenin sonuçları ağır. Parkların bu hale getirilmesine anlam veremiyoruz, yapılanın bir kamu malına zarar vermenin dışında vatandaşların da tamamına verilmiş bir zarar. Çocuklarımız için en güzelini yapıyoruz. Ama ailelerin kontrol edemediği bazıları iki günde parklara böyle zarar veriyorlar. Lütfen parklarımıza sahip çıkalım. Belediye olarak zarar verenler için yasal işlem başlatacağız. Kamu malına zarar vermenin sonuçları ağır. Ama artık bunu uygulamak zorundayız. Her düğün sonrası tuvalet ve lavobalar zarar görüyor. Bu da yetişkinlerin verdiği zarar. 2023’de düğün sahiplerinden salona verilen zararları alacağız. Lütfen parklarımıza, spor tesislerimize, salonlarımıza, mescitlerimize, kamusal alanlara sahip çıkalım. Sürekli yaşam kalitesini arttırdığımız Osmaneli halkı, her konuda olduğu gibi bu konuda da belediyemize yardımcı olacaktır. Unutmayalım kamu malına zarar verenlerde bu ilçenin çocukları. Aileler çocuklarına sahip çıkmalı” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi