Osmaneli’De Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osmaneli’De Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor
A
a

Bilecik’İn Osmaneli İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal İle Belediye Başkanı Münür Şahin, Beraberlerindeki Bir Heyetle İçişleri Bakanlığı’Nın 81 İl Valiliklerine Gönderdiği ‘Korona Virüs (Covid19) Denetimleri’ Başlıklı Genelgesi Kapsamında Pazarcı Esnafına, Vatandaşlara Ve İlçe Esnafına Denetimlerde Bulundular.

Sütiş Eskişehir
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Kaymakam Yüksel Ünal ile Belediye Başkanı Münür Şahin’in de katılımıyla korona virüs denetimleri yapıldı.
Kontrollü sosyal hayatın devam ettiği salgın sürecinde Osmaneli’de denetimler sürüyor. Bu kapsamda Osmaneli cuma pazarında pazar esnafı, lokanta, restoran, market ve toplu taşıma araçlarını denetleyen Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Ali Özğan, Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Güliz Özyaşar ve ilgililer maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulundu. Vatandaşlara sık sık maske ve sosyal mesafe uyarısı yapılırken, ilçe genelindeki iş yerleri tek tek denetlendi. Burada bir konuşma yapan Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, "Gönderilen genelge doğrultusunda tüm yaşam alanlarında devletimizin ilgili kurumları kapsamlı denetimler gerçekleştiriyor. Bugün esnafımıza, iş yerleri sahiplerine, çalışanlarına, toplu taşıma araçlarına ve vatandaşlara kurallar konusunda uyarılarda bulunduk. Yaptığımız denetimlerde pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyduğunu gördük. Kurallara uyum sağlayan pazarcı esnafımıza iş yeri sahiplerine ve vatandaşlarımıza duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi