Osman Taş'tan sitem dolu sözler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş'tan sitem dolu sözler
A
a

Eskişehirspor'da başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan ancan daha sonra istifasını çeken Osman Taş'tan sitem dolu sözler.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş geçtiğimiz gün yaşanan icra olayının ardından twitter hesabından isyan etti. Taş, “Yazıklar olsun. Futbolcuların paralarını yerken, bu kulübü borca sokarken, sahte protokoller hazırlarken bir şey yok, bu yönetim bir şey yedirmeyince icralar yollarsınız. Bugüne kadar yediğinizi biz sizin boğazınıza dizeceğiz. Haram zıkkım olsun. Yazıklar olsun. Sizi dolandırıcılar...” dedi.

Tanal'dan ES ES'e tavsiye

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan Eskişehirspor’a çok önemli bir tavsiye geldi. Kişisel sosyal medya hesabından Eskişehirspor ile ilgili bir paylaşım yapan Milletvekili Mahmut Tanal, “İcra İflas Kanunu 82. maddesi uyarınca meslek için lazım olan alet ve edevat haciz edilemez. Hemen haciz işleminin gerçekleştiği günden itibaren 7 gün içerisinde İcra Hukuk Hakimliği’ne dilekçe ile başvurulmalı” dedi. Eskişehirspor'a ait olan Fitness & kardiyo gibi spor aletlerinin 'meslek için lazım olan alet ve edevat' olması sebebi ile kulübün bu haciz işlemi için itiraz etmesine imkan sağlayabilecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 24 Ağustos 2019 14:13

kulübün hukuk sorumlusu bu kanunlardan bihaber mi milletvekili uyarmasa ne yapcaklardi gerekli ekipmanlar götürüldü ise kulübün avukati ne yapiyormus simdi iyice iskillendim bu yönetime kadim kurt ve diğer gerçek sevdalilar derhal el atmali yönetimde büyük zaafiyet var en masumame tabir ile.

0 2 Cevap Yaz
Harami 24 Ağustos 2019 13:21

Ya arkadaş nasıl bir lanet girdabının içine girmişiz. Yani MV Tanal yazmasa kanunun o maddesinden iç kimsenin haberi yok mu? Başkanvekili bir avukat. Kimse ona sormuyor mu icra gelince? Onlarca insan girmiş benim mahremim olan spor salonuma fitness merkezime. Hadi polisle beraber giriyorlar. O arada o avukatı kimse arayamaz mı? İcra İflas Kanunu'nun ilgili maddesini hatırlatıp engellenemez mi? Yoksa TVleri o ''alet ve edevat''tan saymamışlar ve sadece TVleri mi götürmüşler. Sanırım kulübün kapısına kilit vurulmasını herkes yani başta Belediye Başkanları ve yerel kurumlar istiyor. Son perde bu sefer yaklaşıyor gibi malesef....

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi