Osman Taş'tan Fuat Çapa ve Mustafa Topkaya'ya şok sözler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş'tan Fuat Çapa ve Mustafa Topkaya'ya şok sözler
A
a

Eskişehirspor’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Osman Taş, Teknik Direktör Fuat Çapa’yı hedef aldı. Başkan Taş, "Benim gözümde Eskişehirspor’a en büyük zararlardan birisi Fuat Çapa’dır" dedi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Taş, Fuat Çapa’nın Eskişehirspor’a zarar verdiğini söyledi. Başkan Taş, "Benim Fuat Çapa ile çok sorunum var. Benim gözümde Eskişehirspor’a en büyük zararlardan birisi Fuat Çapa’dır. Fuat Çapa, 'Ya Osman başkan gider ya ben giderim, gitmezse imzayı atmam giderse atarım' demiş. Anlayacağınız ben hocayı hiç getirmeyecektim. Eğer Eskişehirspor’a ufacık katkım olduysa bugün herkes Fuat Çapa’yı yollar. Çünkü benim için Eskişehirspor için büyük zarardır" diye konuştu.

Mustafa Topkaya’nın istifasını istedi

Osman Taş'ın sert açıklamalarından yönetici Mustafa Topkaya da nasibini aldı. Taş, Topkaya'nın istifasını istedi. Tesislerde düzenlediği basın toplantısında Osman Taş, fatura keserek Eskişehirspor’u zarara uğrattığını iddia ettiği yönetici Mustafa Topkaya’nın bir an önce istifa etmesini istedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet 4 Eylül 2019 23:19

Bu kulüp çoktan bitti beyler...bitirenler eski başkanlar. bu borç kapanacak gibi borç değil yoksa taraftar bir nefes bitirirdi. ama bizim de inancımız kalmadı. milletin cebini doldurmak için beş kuruş veremem...borcu yapan ödesin...bunlar eskişehirli değilmiş meğersem.

0 3 Cevap Yaz
Dik Duruş 4 Eylül 2019 22:59

Osman kimse seni istemiyor hadi git.. diri başkan yolla şunu 😀 gizli başkan diri bişey sole su başkana bak taraftarı kusturceksin arkanda kimse bagirmiycak 😀

1 3 Cevap Yaz
Eses1 4 Eylül 2019 22:55

Hey taş efendi ona buna camur atacağına sen en kısa yoldan pılını pırtını topla git. Fuat hocayı yaptıklarını herkes biliyor. Senin yaptığında isim haklarını almak forma satış kampanyası esstoreden yapıldı para kazandınmı birde eksi altı puan. Katkın ne sıfır adamsan aldığın isim haklarınıda es es e bırak ve kaybol.

0 2 Cevap Yaz
Volkan26es 4 Eylül 2019 21:47

Yorgunu yokuşa sürme osman başkan. Mesele fuat capada değil. Fuat capada bugün varsa yarın yok gelip geçici adamlar için kulübün önünü kesmeyin. Hem fuat capada bu futbol aklıyla giderse en yakın zamanda yeni gelen yonetimede kovdurur kendini. Üstüne düşeni yap taraftarın hala bi osman abisi bi osman başkanı olarak kalmaya devam et..

0 2 Cevap Yaz
Hakan 4 Eylül 2019 19:47

Sayın Osman Taş bey Eskişehir ‘i ve Eskişehirspor ‘u birazcık seviyorsanız ve düşünüyorsanız 19 Eylül ‘de genel kurulu yapın ve aday olan başkan ve yönetimine başkanlığı devredin.İnanın en hayırlısı böyle olacaktır.

1 16 Cevap Yaz
Muharrem 4 Eylül 2019 19:18

Osman taş herkese soyadin gibi taş atiyorsun da senin ne hizmetin oldu es ese karaladigin kisilerle biz güclü bir yönetimiz kimseye iytiyacimiz yok dedin peki adama demezler mi ne ekdin de ne bicmeye calisiyorsun Allah rizasi icin birak gitde takimda kulüpde nefes alsin takimi birakip giden futbolcularin sebebi kim acaba yurtdisindan yatirimcilarla görüsüyorum kaynak hazir pazartesi ödemeler olacak vs. vs. verdigin sözlerin hangisini yerine getirdin şimdi cikmis herkesi şucluyorsun biraz gururun varsa ceker gidersin ES ES basarilar HAMBURGDAN SLM LAR.

1 12 Cevap Yaz
Taner Canevi 4 Eylül 2019 18:17

Eskişehirspor kimlerin eline kaldı.Sonuç küme düşme.Not alın.

2 9 Cevap Yaz
Es es li 4 Eylül 2019 18:08

Taraftar yerini yönetim yerini bilicek herkes işine bakacak şu Kaan ay bile boşuna gitti ayırın artık yönetimle taraftari

0 16 Cevap Yaz
Selim 4 Eylül 2019 17:46

Adam gibi adam Fuat Hocaya bunları diyecek kadar olmadın Taş Efendi. Suç sende değil Seni Es Es e musallat edende.

5 18 Cevap Yaz
furemen

Musallat edenide yaz bari.Medyamızın hitap şekli ile söylersek Sayın Murat Diri

0 16
Ahmet samim 4 Eylül 2019 16:53

daha düne kadar kendin hocayla aramda sorun yok diyordun. Kulüpte 5 kuruş para yok. Yılların Eti si bile sana sponsor olmadı. Bu saatten sonra sana kim para verir.sponsor olur? Bırak git takımın önünü aç. Yönetime aday olanlar var. Kaynağımız var diyorlar.sen kulübü tamamen batiracaksin. Çocuk oyuncağı mı bu? Bir istifa ettim diyon. Geri dönüyon? Esstore kapiuorum diyorsun sonra tersini söylüyorsun. Rezil ettin kulübü

3 20 Cevap Yaz
Es es li 4 Eylül 2019 16:28

En büyük zarar sensin Osman taş adam kaç senedir burda daha senin birseyini görmedik pardon eksi 6 puan hariç 40 yaşındayım ama senin gibi bir başkan daha gelmedi bırak artık şu es es in yakasini

2 18 Cevap Yaz
eses

bir de bu adamı getiren kıymetli murat diri

0 15
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi