Ahmet Ataç 15 02 2024

Osman Taş'tan Fuat Çapa açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş'tan Fuat Çapa açıklaması
A
a

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, Teknik Direktör Fuat Çapa ile sorun yaşadıkları söylentilerine cevap verdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, Teknik Direktör Fuat Çapa ile aralarında sorun olduğu söylentilerini yanıtlayarak böyle bir durumun olmadığını söyledi.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre Osman Taş, “Fuat Hocamız ile aramızda sorun yok. Kısa görüşmemizin sebebi birkaç bir şey öğrenmek istememdi.  Zaten hocamız sürekli yöneticilerimizle görüşüyor. Afyon’da kendisiyle görüştük. Kısa bir görüşme oldu ama aramızda soğuk rüzgar esmiyor. Kendisi Polonya’dan geldiğinde yol yorgunuydu ondan bir kısa görüşme oldu” diyerek Çapa’yla arasında herhangi bir sorun yaşanmadığının altını çizdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
onur 24 Temmuz 2019 09:07

TRT spor'da Eskişehirspor için küme düşer bu sezon dediler,kesinlikle haklılar,'' bu takımı şampiyon yaparız'' diye yönetime gelenler dakika bir gol bir -6 puan ceza almamıza neden oldular,lige bakıyorsunuz Giresunspor bir kadro kurmuş şampiyonluğa oynar,Hatayspor deseniz kadrosunu bozmadığı gibi takviyede yaptı,kardeş Adanademirspor desen bizden çok daha iyi durumda, Bursa gibi Akhisar gibi takımlar bu ligin kalbur üstü takımları olurlar,Keçiören ve Menemenspor borçsuz geldi bu lige...şimdi biri söylesin biz bu ligde hangi takımı yenebiliriz?biraz gerçekçi olun

0 2 Cevap Yaz
2626 23 Temmuz 2019 23:09

Bu sene iinat olsun diye playoff oynayacağız. EsEs kolay düşecek takım değil trt spor..

1 0 Cevap Yaz
EsEs26 23 Temmuz 2019 23:07

TRT spor kanalında bu akşam canlı yayınlanan proüramda yorumcu Erhan Sever EsEs bu sene düşer kehanetinde bulundu.......Biz de diyoruz ki EsEs taraftarı bu takımı kolay kolay düşürmez.Hatta EsEs playoff bile oynarsa supriz olmaz.

0 0 Cevap Yaz
esquire 23 Temmuz 2019 16:46

"Afyon’da kendisiyle uzun uzun görüştük. Kısa bir görüşme oldu ama aramızda soğuk rüzgar esmiyor." BU NASIL Bİ CÜMLE ALLAH AŞKINA?

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi