Osman Taş para kaynağını açıkladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş para kaynağını açıkladı!
A
a

Eskişehirspor'da 2 Ağustos’ta başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan Osman Taş, 20 Ağustos’ta göreve döndüğünü açıkladı. Taş, “Başkanlığa geri döndüm. Bundan sonra böyle bir şey olmayacak. Eskişehir’den destek yok. Yurt dışından destek getireceğim” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

”Eskişehir’de Eskişehirli iş adamlarından hiçbir destek alamıyoruz.” diyerek sözlerine başlayan Taş, “Biz kaynağımızı artık yurt dışından arayacağız. Benim için Eskişehirli olarak çok üzücü bir durum ama maalesef başka bir şansımız yok. Ben göreve başladığımdan beri aynı şeyi söyledim. Eğer Eskişehirspor’a ben engel oluyorsam birisi varsa gelsin Eskişehirspor’u kurtarsın o zaman. Birisi yoksa bu esnada ortaya çıkar. Yine gördük ki kimse yok. Maalesef ki Eskişehirspor yine yalnız bırakıldı. Bu duruma çok üzüldüm. Tekrar geri döndüm.” şeklinde konuştu.

Yurt dışı bağlantıları

“Ben Eskişehirspor’un önünü açmak için gitmek istedim. Daha doğrusu gitmek istemedim. Sürekli aynı şeyi söylüyorum ama bugünden itibaren benden bu lafı bir daha duyamazsınız. Ben kesinlikle devam ediyorum. Gerekirse yurt dışında bulunan bütün bağlantılarımı kurup buraya getirip ve burada projeler üstünde çalışacağız. Eskişehirspor’u küme düşmemeye değil yukarıya oynamaya zorlarız”.

Yurt dışındaki arkadaşlarıyla kaynak için görüşeceğini söyleyen Taş, “Yapacağımız işlere bir engel olunmasın. Futbolculara ‘Osman Taş geldi cebinde milyonlar var’ diye bir algı yaratılıyor. Çaremizi Eskişehir’de bulamadıysak şehir dışında arayacağız. Benim yurt dışında iyi bağlantılarım var onları da kullanıp yolumuza bakacağız. Ben başka bir şey istemiyorum. Önemli olan şu 2 ay içinde çıkan dedikoduları var, doğru olmayan, şeyleri bir kapatalım artık. Biz bunları konuştukça daha kötüye gidiyoruz” dedi.

Eskişehir istesin borç biter

“Ak Parti Milletvekilleri ile bir girişiminiz oldu mu?” Sorusuna ise Taş şu cevabı verdi; “Forma kampanyası yapmıştık. 3 bin isim alalım 3 bin lira yapalım dedik. Bu 9 milyon TL para yapar. Normalde Almanya’da bir kulüp bunu yaparsa veya Konyaspor yaparsa bu parayı 3 saat içinde toplarlardı. Tekrar siyasetten hariç söylüyorum insanlar isterlerse her sorunu çözerler. Bizim şu an mevcut olan borcumuzu Eskişehir halkı, Siyasileri, Sanayiciler ve vatandaşlar istesin borcumuz yarın biter.

Güven problemi var

Geçmişe dayalı Eskişehirspor’da güven problemi olduğunu söyleyen Taş, “Güven problemi tabii ki var. Geçmişe dayanıklı bir güven problemi diyebiliriz. Söylediğim gibi ben bunu kendi şahsıma algılamıştım ama bazen insanlara hak veriyorum. Dosyalara baktığınız zaman o kadar çok paralar girmiş ki ve bu insanlar bu paraların nereye gittiğini bile bilmiyor. O zaman da haklısınız diyorum ama konu Eskişehirspor. Her ne kadar haklı dahi olsanız destek olmanız gerekiyor diyorum” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Parisli 23 Ağustos 2019 14:45

Ya bi git züğürt osman.mirat diri denilen biletsiz seyirciyle elele verip bitirdiniz eses,i

0 1 Cevap Yaz
bilek26 23 Ağustos 2019 11:19

para kaynağıyla ilgili ne var bu açıklamada niye böyle başlık atıyorsunuz bu sayede icralar kulübe geliyor.

0 1 Cevap Yaz
Cuneyt 23 Ağustos 2019 00:18

Cidden artık bu borç meselesini yapanlar hesap vermeli

0 1 Cevap Yaz
Cuneyt 23 Ağustos 2019 00:17

İyi kaynak neresi işte varmı kesin bilgi haber iyi okutuyor kendini ama kaynak göremedim gerçi adamın suçu değil bide bu paraları kim yediyse ödedim mahkeme yoluyla icra yollayın yeter ya artık Halil mesut efendi kol kola girsin odesin

0 3 Cevap Yaz
Kırmızı siyah 22 Ağustos 2019 22:51

Uyan ey Eskişehir.uyanın eskişehir in saygıdeğer işadamları ve milletvekilleri ,tabi bir de belediye başkanları Eskişehirsporumuz ve muhteşem taraftarları bunları haketmiyor.Böyle günlerde destek olmayacaksanız ne zaman olcaksınız .Ama nasıl olsa bir gün tekrar seçimler olacak o zaman hangi yüzle eskişehir sokaklarında oy isteyeceksiniz .yazık koca Çınar Eskişehirsporumuz bitmek üzere .herkes kendine gelsin ve bu zor günleri hep beraber atlatalım .

0 0 Cevap Yaz
Eskişehirli 22 Ağustos 2019 21:17

Eskişehirlinin kardeşi varsa düşmana ihtiyacı yoktur.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi