Osman Taş oraya talip oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş oraya talip oldu!
A
a

Eskişehirspor'da olaylı bir başkanlık süreci geçiren Osman Taş'ın yeni hedefi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da olaylı bir başkanlık süreci geçiren Osman Taş'ın yeni hedefinin, Başkan Gökhan Yıldırım'ın görevi devredeceğini duyurduğu Yunusemrespor olduğu söyleniyor. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre Yunusemrespor’da Başkan Gökhan Yıldırım önceki gün yaptığı basın toplantısında “Talip olanlar varsa kulübü bırakmaya hazırız” demişti. Yunusemrespor’a Eskişehirspor Başkanlığı görevini bırakan Osman Taş talip oldu.  
Başkan Yıldırım “Osman Taş ile görüştüm. Ayrıca bir vakıf, bir iş adamı ve bir tanede kulüp olmak üzere 4 talip var.  Ben takımı en iyi şekilde yönetecek ve inandığımız kim varsa ona vereceğim” dedi. 

"Kulübü vermeye hazırız"
Yunusemrespor’un, Devrek ile oynadığı maç öncesi futbolcular maddi sorunlar nedeniyle protestoya başvurmuştu. Bunun ardından Yunusemrespor Başkanı Gökhan Yıldırım bir basın toplantısı düzenleyip,  “Yunusemrespor Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Kulüp kongreye gidecek. Talip olan varsa yönetebilir. İkinci yarıda maçlara çıkmayacağız. Hiçbir futbolcu kulüpte kalmayacak. Kulübü vermeye hazırız. Buradan herkese sesleniyorum” demişti.

İlk talip Osman Taş oldu
Basın açıklamasının ardından Gökhan Yıldırım’ı ilk arayan ismin Eskişehirspor’da başkanlığı bırakan Osman Taş olduğu öğrenildi. Dün de Taş ve Yıldırım'ın görüştüğü belirtildi. Eskişehirspor’da para harcamasına rağmen  başarısız olan ve 2.  kez başkan seçilmesinin ardından sadece 1 ay görevde kalan Osman Taş’ın Yunusemrespor konusunda iddialı olduğu öğrenildi.

"Para talebim yok"
Gökhan Yıldırım, Osman Taş ile yaptığı görüşmeleri doğrulayarak “Toplantı sonrası Osman Taş ile görüştüm. Kendisi Yunusemrespor’u almak için kararlı.  Ayrıca bir vakıf, bir iş adamı ve bir de kulüp olmak üzere 4 talip var.  Ben takımı en iyi şekilde yönetecek ve inandığımız kim varsa ona vereceğim. Hiçbir para talebim de olmayacak. Kesin kararımı birkaç gün içinde vereceğim” dedi.  

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
19 Aralık 2019 01:28

Maaş ne ka

0 0 Cevap Yaz
esstore 16 Aralık 2019 14:32

gitsin başta aylarca kendisine koşulsuz şartsız hizmet eden personelinin 3-4 aylık maaşlarını ödesin sonra talip olsun. esstore çalışanlarının ağustostan kapanana kadar ki maaşları ödenmedi. bir kısmı mahkemeye başvururken bir kısmı hala bir umut beklemede. şimdi ulaşabilene aşk olsun telefonlar kapalı yada hattı değişmiş milletin rızkıyla oyna sonra da orda burda poz ver. hakkımız helal değil bunu bilesin.

0 1 Cevap Yaz
furemen 13 Aralık 2019 23:38

Şehir sporuna katkıdır.İnşallah başarılı olur.

0 0 Cevap Yaz
SPORTMEN 13 Aralık 2019 13:25

Bence yerinde bir değişim olur.Eskişehir'in sportif anlamda büyük sorunlarından biridir başka profesyonel takımı olmaması.Kaynağı olan birinin gelip bir takımı alması neden sorun olsun.Herkeste gereksiz bi proje takımı korkusu var.Bu olay ESES'İMİZE zarar vermez aksine faydası olur.

0 1 Cevap Yaz
Fitneye karşı 13 Aralık 2019 12:08

İnşallah başarılı olursun Eskişehirimizden bir takım daha profesyonel olur.

0 3 Cevap Yaz
Daima eses 12 Aralık 2019 18:01

Tas misin tahtamisin eskisehir senden kurtulamayacakmii birak be haci git kumda oyna

6 0 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 12 Aralık 2019 15:20

Boşver başka işlere sar bence...

5 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi