Osman Taş'ın istifasından sonra flaş açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş'ın istifasından sonra flaş açıklama
A
a

Eskişehirspor'da Osman Taş'ın istifası sonrasında Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya'dan yorum geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya ES TV'ye vermiş olduğu röportajda, "Osman Taş resmi olarak istifasını verdi. Eskişehirspor’u düşündüğü için ve kulübün önünü açmak adına bu kararı aldığını söyledi. Başkan ilk olarak bu kararı aldığında yönetim kurulu olarak toplandık ve işin tüzük kısmı ne diyor, hukuk kısmı ne diyor onlara baktık. Tüzüğümüze göre yönetim kurulu çoğunluk kararı yeni başkan tayin edebilecek. Burada önemli olan Eskişehirspor’un geleceği. Hiçbirimiz koltuk sevdalısı insanlar değiliz. Genel kurul kararı almak kulübümüzü çok ciddi bir belirsizliğe itecekti. Biz resmi olarak Osman Taş ile birlikte gelen yöneticiler olsak da biz Eskişehirspor’un yöneticileriyiz. Bugün bir kongre kararı alsak belki takım dağılacaktı. Sezonun başlamasına çok az bir süre kaldı. Önemli olan bu takımı sahaya çıkartmak ve onlara güven aşılayabilmek. Biz üzerimize düşen ne varsa yapmak için mücadelemize devam edeceğiz." dedi.
Kaynak : 222haber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erolll 13 Ağustos 2019 01:21

madem kaçacaktın niye geldin...DİRİ nin gazı ile geldin..bak o bile ortada yok.......kaan başkanın ne hatası vardı..DİRİ ile onun baskanlığını sindiremedin..........masal okuma kardeş...iyi reklamını yaptın..torunlarına anlatırsın artık...bende es es nin başkanıyıdım diye :)))))

0 3 Cevap Yaz
Eses 12 Ağustos 2019 23:26

Takım dağılmazdı hazırda bekliyen cukkacılar gelir sonrada gencleri daha öncekileri nasıl verdi iseler takıma beş kuruş kazandırmadan onlarıda verirlrdi beşiktaşa.

0 0 Cevap Yaz
Eseses kikiki Eski Eski Es 12 Ağustos 2019 13:55

10 milyonun yoksa ne diye başkan oldun, iyi reklam edip kendini tanıttın Eskişehire. Başkada bir cacık olmaz senden

5 10 Cevap Yaz
Hakan 12 Ağustos 2019 12:24

Bravo....Biz böyle kendinden önce kulubü düşünen yöneticiler görmek istiyoruz.Dileğimiz içinizden bir başkan çıkarmanız..Taraftar ve şehir yönetime güvenirse çok şeyler kolaylaşır.

3 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi