Osman Taş'ı üzecek haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş'ı üzecek haber
A
a

Eskişehirspor'un eski başkanı Osman Taş'a kötü haber. Geçtiğimiz gün Yunusemrespor’daki görevinden istifa eden ve ligin ikinci yarısında takımı ligden çekeceğini açıklayan Gökhan Yıldırım, talip çıkması halinde kulübü bedelsiz vermeye hazır olduğunu belirtmişti. Yıldırım, Taş'ın teklifine sıcak bakmadı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ekiplerinden Yunusemrespor’un ligden çekileceği ve kulübün bedelsiz devredileceği açıklamalarının ardından Eskişehirspor’un eski başkanı Osman Taş’ın Yunusemrespor’a talip olduğu gündeme gelmişti. Ancak Taş’ı mevcut futbolcuların istemediğini ve Yıldırım’ın buna sıcak bakmadığı öğrenildi. Ayrıca futbolcu Caner Karuk’un da yer aldığı bir yönetimin Yunusemrespor’a talip olduğu ancak Gökhan Yıldırım ile anlaşma sağlamadığı öğrenildi.

Yunusemrespor Ankara virajında

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yunusemrespor, ilk yarının son maçında bugün Ankara temsilcisi Çubukspor’un konuğu olacak. Kapanma eşiğinde bulunan Yunusemrespor’un maçı saat 14.00’de başlayacak. Başkan Gökhan Yıldırım’ın görevi bırakmasının ardından kapanma eşiğinde bulunan Yunusemrespor, bugün ilk yarının son maçına çıkacak. Temsilcimiz Ankara ekibi Çubukspor’un konuğu olacak. Ligde 16 puanla 7’nci sırada yer alan Yunusemrespor, 21 puanla 4’üncü sırada yer alan Çubukspor’u deplasmanda mağlup ederek sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmayı hedefliyor. 

Protesto edenler olmayacak

Sezonun ikinci yarısında ligden çekilme durumu bulunan temsilcimizde geçtiğimiz hafta bazı futbolcular alacakları ödenmediği için Başkan Gökhan Yıldırım’ı protesto etmişlerdi. Başkan Yıldırım, bu gelişmelerin ardından istifa ettiğini açıklamış ve kulübü bedelsiz bir şekilde isteyen kişi veya kurumlara verebileceğini açıklamıştı. Yunusemrespor’da bugün oynanacak olan maçta Hamza, Sefer, Mustafa Cevret, Erçin forma giymeyecek.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
essli 14 Aralık 2019 15:51

futbolcunun yönetim işlerine karışmaması lazım..futbolcular başkanın üstüne çıkarsa, osmanlı hanedanı gibi takımın çökmesi kaçınılmaz.......futbolcu işine başkan ve yönetim işine bakacak...

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi