Osman Taş Eskişehirsporlulara ilk müjdeyi verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş Eskişehirsporlulara ilk müjdeyi verdi
A
a

Eskişehirspor’da yapılan seçimde tek aday olan Osman Taş başkan seçilirken bir de müjde verdi. İşte ES TV ekranlanlarından duyurulan güzel haber...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da gerçekleşen seçime Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, eski başkanlardan Halil Ünal, Kaan Ay, eski yöneticiler ve 220 delege katıldı. Hasan Polat Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede Osman Taş tek aday oldu. Karşısına liste çıkmayan Taş, açık oylama ile Eskişehirspor’un 26’ncı başkanı seçildi. Taş, sıcağı sıcağına mazbatasını alıp göreve başladı.

Eskişehirspor’da yeni başkan seçilen Osman Taş, kendisini tanıtan bir videonun yanı sıra ayrıca projelerini de açıkladı. İlk açıklamasını ES TV’ye veren Taş, “Çok mutluyum. İnşallah Eskişehirspor’u en iyi yerlere taşıyacağız. David Odonkor Almanya Milli Takımı’nda forma giymiş bir isim. Odonkor altyapımızın başına geçecek. Yarın (bugün) Fuat Çapa ile görüşeceğiz. Eskişehirspor’u hak ettiği yerlere getirmek için çabalayacağız” dedi.

Türkiye ES TV’den öğrendi

Eskişehirspor’un yeni başkanı Osman Taş, ilk açıklamasını ES TV’ye yaptı. Ahmet Deniz Canoruç’un sorularını yanıtlayan Taş camiaya ilk müjdeyi ES TV ekranlarında verdi. Taş, Almanya milli takım formasını da giymiş olan Borussia Dormund’da forma giyen David Odonkor’un altyapının başına geçeceğini söyledi. Kongrede Odonkor ve Diego Leon, Osman Taş’ı tebrik etti.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cuneyt 1 Haziran 2019 01:48

Osman taş dilenci değiliz diyorsun da her diyen sokaklara çıktı aramaya sanırım sende yüklü para var inşallah transferi aç çok degil orta sahaya erkanı getir geri kaleci defan bide baksa eksige göre adam al kimseyi gönderme şampiyon olalım

0 0 Cevap Yaz
pompeo 31 Mayıs 2019 16:50

helalll basgannn ....

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi