Ahmet Ataç 15 02 2024

Osman Taş Eskişehirspor Başkanlığına geri mi dönüyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş Eskişehirspor Başkanlığına geri mi dönüyor?
A
a

Eskişehirspor'a 30 Mayıs’ta başkan seçilen ve 1 Ağustos’ta görevi bıraktığını açıklayan Osman Taş, yola çıktığı yönetimdeki arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlarla ilgili açıklamalarda bulunacağını belirtmişti. Maçın ardından konuşması beklenen Taş’ın istifasını geri alıp başkanlığa devam edeceği iddia edildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika gelişmesi: Eskişehirspor, 2019-20 sezonunun ilk maçında yarın akşam 20.00’de Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıkları devam ederken, camia da yönetimsel sorunlarla meşgul oluyor. Başkanlık görevini bırakan Osman Taş’ın, son anda sürpriz yapmaya hazırlandığı iddiası camianın gündemine dün öğleden sonra bomba gibi düştü. 

Salı günü kameraların karşısına çıkacak
Tarih yapakları 1 Ağustos 2019’u gösterdiğinde görevi bıraktığını açıklayan fakat resmi olarak istifa etmeyen Taş’ın, Kurban Bayramı öncesi istifasını yönetime sunduğu ve bu istifanın 19 Ağustos tarihinde geçerli olacağı ifade edilmişti. Önceki hafta basın toplantısı yapacağını açıklayan fakat TFF’deki toplantı nedeniyle, basın toplantısını bayram sonuna bırakan Osman Taş, 20 Ağustos Salı günü kameraların karşısına çıkması bekleniyor. 

Yönetimde kavga mı var?
Toplantıyla ilgili henüz karar vermeyen Osman Taş’ın, toplantıda yönetimde beraber yola çıktığı arkadaşları ile yaşadığı sorunları dile getireceği, bu yüzden de yönetim kurulunun Taş ile görüşerek, bu toplantıyı engellemeye çalıştığı iddia ediliyor. Eskişehirspor’da yaşanan başkanlık belirsizliği sürerken, bayram tatilini Almanya’da geçiren Osman Taş'ın yarın Eskişehir’de olacağı öğrenildi.

Para varsa, Başkanlık mümkün
1 Ağustos’taki istifası henüz kabul edilmeyen mevcut başkan Osman Taş’ın, tekrar başkanlığa devam edip etmeyeceği Pazartesi günü netlik kazanacak. Sosyal medya hesaplarından başkanlığı bırakmayacağı yönünde mesajlar veren Osman Taş’ın, göreve devam edebilmesi içinde mevcut yönetimin desteğini alması gerekiyor. Mevcut yönetimin, Osman Taş’ın daha önce söz verdiği 1 Milyon 700 bin Euro kaynağı bulması halinde, Taş’ın tekrar başkanlık görevine devam etmesi için destek vermeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Basri 19 Ağustos 2019 15:32

Osman Taş kesinlikle dönmelidir aldığımız -6 puan kendisinden önceki yöneticilerin eseridir üstelik adamlar oynayan oyuncuların yedi ya da sekiz ay maaşlarını dahi vermemişler giderken içim rahat vicdanım rahat diye giden bir Kaan başkan var çok komik.

1 0 Cevap Yaz
Es es li 18 Ağustos 2019 15:14

Senden es es e fayda gelmez seninle bu iş olmaz çocuk oyuncakçı dükkanimi sandın burayı aman diyim sakın gelme

3 4 Cevap Yaz
Eses 18 Ağustos 2019 13:38

Osman taş sen dalga mı geciyorsun. Eskişehirin tutarlı insanlara ihtiyacı var.

3 5 Cevap Yaz
AD 18 Ağustos 2019 12:36

Bu saat ten sonra dönmesin lazım değil.Es Es te çocuk oyuncağı değil.Olduğu kadarıyla oynar ďüşeceksekte şerefimizle düşeriz..6 puan silinmesinin mimarlarından olanların yönetimde işi yok.

4 5 Cevap Yaz
ess 18 Ağustos 2019 12:22

sabah sabah aklıma ne geldi bak: başkan önünü taş koyanları tek tek açıklayacaktı. sissoko işine döndü galiba ya da hallederiz kadire döndü. "cumaya, haftaya cumaya" ne zaman açıklıyorsun? yoksa o düşmanlar hayali mi? berberler birliği başkanı da "birileri, bazıları" deyip deyip gizli düşmanlar yaratıyordu. onlar da açıklamamıştı. sahi berberimiz kaç forma aldılar? taraftarın cebindeki son kuruşu bağışlamasını tembih edip kendi ne veriyor? ne alıyor? yoksa bir de mandıra mı açacak? sahi kerim avcının paralarla fotoğrafını çekene ne oldu? bulundu mu? kulübe üyelik fiyatları düşürüldü? neden? külube bjklı gs formalı tipler rahat girsin diye mi? asıl stada girmesi gereken taraftar varken onların bilet paraları arttı. amaç ne? siz etrafınızdaki sosyal medya zengin bebelerinin gazıyla mı hareket ediyorsunuz? denildiki artık "birilerine bedava bilet dağıtma dönemi bitti" kim yaptı bunu daha önce? cevap var mı? osmanlı hazırlık maçında ne oldu? 8bin kişi 5 er liradan 18bin lira mı tutuyo

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi