Osman Özköylü: Ümraniyespor kollanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Özköylü: Ümraniyespor kollanıyor
A
a

Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olan Adanaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sütiş Eskişehir

Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, galibiyet alabilecekleri bir maçta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Net pozisyonları gole çeviremediklerini aktaran Özköylü, "Bizim için çok acı bir maç oldu. Saçma sapan bir gol yedik. Futbol bir şey. Pozisyonu yakaladığınız zaman o golü atacaksınız. Rakibe fırsatları vermeyeceksiniz. Çok pozisyon yakaladık. Futbolun doğrusunu söylersek bugün sahada daha iyi olan takım bizdik. Bunu pozisyonlarla ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

Özköylü, maçın hakemi Hakan Ceylan'ın yönetimini eleştirerek şunları kaydetti:

"Ümraniyespor bugün üç pozisyon buldu. Bunlardan ikisi hakemin yüzündendi. Hakemin verdiği kritik kararların hepsi aleyhimizeydi. Uche Kalu'nun pozisyonu yüzde yüz penaltıydı. Rakip oyuncunun topla alakası bile yoktu. Aynı pozisyon rakibimize olsaydı, penaltı verilirdi. Çok net söylüyorum, Ümraniyespor kollanıyor."

Oyun olarak iyi işler yaptıklarını dile getiren Osman Özköylü, "Futbolun bir gerçeği var, yakaladığınız pozisyonları atacaksın ve rakibin işini bitireceksin. Bugün gol atamamanın cezasını çekiyoruz. Ancak bu şekilde oynamaya devam edersek play-off şansımızın süreceğini düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet Akif 5 Şubat 2018 13:49

Bizim maçta da yatarak beraberlik çıkardı Ümraniye.

0 0 Cevap Yaz
Yusuf 4 Şubat 2018 13:09

Kollanman için İstanbul takımlarını calistiracaksin hocam

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi