Ortaokul Öğrencisi Başkan Işık’A Şiir Yazdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ortaokul Öğrencisi Başkan Işık’A Şiir Yazdı
A
a

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokul Öğrencisi Emine Eslem Şakar, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık İçin Şiir Yazdı. Yazdığı Şiiri, Başkan Işık’I Ziyaret Ederek Okuyan Şakar, Başkan Işık’I Ve İcraatlarını Çok Sevdiğini Dile Getirdi.

Sütiş Eskişehir
Akşemsettin İmam Hatip Ortaokul öğrencisi Emine Eslem Şakar, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık için şiir yazdı. Yazdığı şiiri, Başkan Işık’ı ziyaret ederek okuyan Şakar, Başkan Işık’ı ve icraatlarını çok sevdiğini dile getirdi.
Başkan Prof. Dr. Alim Işık adına şiir yazan Akşemsettin İmam Hatip Ortaokul öğrencisi Emine Eslem Şakar, Başkan Işık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, yazdığı şiiri bizzat okuyan Şakar, Başkan Işık’ı ve Kütahya için yaptığı hizmetleri çok sevdiğini dile getirdi.
Başkan Işık, yapılan ziyaretten ve kendi adına yazılan şiirden memnun olduğunu ifade ederek, “İlimizin güzel çocuklarından birisi olan Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Emine Eslem Şakar, benim adıma bir şiir yazmış. Hediye olarak bana takdim etti. Kızımıza ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi