Ortaokul Öğrencilerinden Dünyaya Gönül Köprüsü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ortaokul Öğrencilerinden Dünyaya Gönül Köprüsü
A
a

Ortaokul Öğrencilerinden Dünyaya Gönül Köprüsü

Sütiş Eskişehir
Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesi Ortaokul öğrencilerinin Avrupa Birliği (Erasmus) Projesi çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Proje kapsamında yeni bilgiler edinmek ve farklı kültürleri tanımak için Çavdarhisar Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Recep Aksu ve Harun Ababa eşliğinde Macaristan ve Polanya’ya ziyaret gerçekleştirmişlerdi.
Aralarındaki bağı yıldır koparmayan öğrenciler Erasmus Projesi kapsamında diğer ortak ülkeler (İtalya, Macaristan, Polonya ve Sicilya) öğrenci ve öğretmenleri ile video konferans yoluyla görüntülü görüşmelerini gerçekleştirdiler.
Çavdarhisar Ortaokulu idaresinden yapılan açıklamada, ’’Polonya, Macaristan ve İtalya’dan ortaklarımızla birlikte uygulamaya devam ettiğimiz Erasmus+ projemizde geleneksel olarak yaptığımız Video Konferans etkinliğimizi gerçekleştirdik.
Üçüncü ve son yılı olan projemizde , okulumuz öğrencileri ve ortak ülkelerdeki öğrenciler gerçekleştirdiğimiz Video Konferans etkinliği ile şarkılar söyleyerek birbirlerinin yeni yıllarını kutladılar. Proje çalışmalarına devam eden öğrenciler arasındaki bağları canlı tutmak için yapılan etkinlikte öğrenciler ortak ülkelerde bulunan arkadaşlarını görme ve hasret giderme şansı buldu’’ denildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi