Örnek Gösterilen Tesise Konya’Dan Ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Örnek Gösterilen Tesise Konya’Dan Ziyaret
A
a

Örnek Gösterilen Tesise Konya’Dan Ziyaret

Sütiş Eskişehir
Konya’nın Kulu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Karakaya, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı’dan tesis ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Karakaya, kendilerinin de ilçelerine yapılacak tesis için ziyarette bulunduklarını kaydetti. İncelemeleri hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Karakaya, "Uzun bir süredir, ilçemizde can dostlarımız için bir tesis yapma projemiz var. Başta ilgili bakanlıklar olmak üzere başvurduğumuz kurumlar örnek olarak, Bilecik’teki sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezini tavsiye ettiler. Bizler de barınağı inceleyerek, faydalı temaslarda bulunduk. Gerçekten buradaki sistem ve işleyişi çok beğendik. Veteriner İşleri Müdürü Avcı ve tüm çalışanları kutluyorum" dedi.
Karakaya, Gürses’i de ziyaret etti. Gürses, konuğunu ağırlayarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Can dostlar olan sokak hayvanlarının tedavi ve barınmaları için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydeden
Gürses, diğer şehirlerde yapılan barınaklar için gerekli katkıları vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi