Ormanda kaybolan şube müdürünü iz takip köpeği buldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ormanda kaybolan şube müdürünü iz takip köpeği buldu
A
a

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, dün ormanlık alanda kaybolan şube müdürü, jandarma ekiplerinin iz takip köpeği tarafından bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Alınan bilgiye göre, dün bir görev için arkadaşlarıyla birlikte Gediz ilçesi yakınlarındaki ormana giden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan Süleyman Zengin'in (45) dönmemesi üzerine arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine, bölgeye jandarma arama kurtarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. 

 Gece geç saatlere kadar süren arama çalışmalarından sonuç elde edemeyen ekipler, sabah yeniden arama çalışmalarına başladı.

Geceyi ormanda geçiren Zengin, Kütahya İl Jandarma Komutanlığının iz takip köpeği "Cadı" tarafından Abide köyü yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Zengin, tedavi edilmek üzere 112 Acil Servis ekiplerince Gediz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Zengin'in ormanlık alanda yolunu şaşırdığı için kaybolduğu, telefonunun şarjının bitmesi nedeniyle de yardım çağrısında bulunamadığı öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
onuncu köy 20 Ekim 2019 14:01

Gök yüzüne hiç bakamamış mı ? Güneşin battığı ve doğduğu istikameti görememiş mi? Ormanlar Gediz'e 7 km. uzakta Abide köyü cıvarı Simav yolu bölgesindedir. Çok büyük bir alanı kaplayan ormanlar değil. Meslekte de deneyimli biri olduğu anlaşılıyor. Ya bölgeyi hiç tanımayan yeni tayin birisi yada yıllarını boşa geçirmiş hala acemi birisi. Unutmayın, Orman müdürlüğünde görevli olan şube müd. den bahsediyoruz.

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi