Afyonkarahisar’Da Afad 542 Bin Kişiye Eğitim Verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Afad 542 Bin Kişiye Eğitim Verdi
A
a

Bir Radyo Kanalına Konuk Olan Afyonkarahisar Afad İl Müdürü Mehmet Buldan, Geçen Yılın Afet Eğitim Yılı Olduğunu Belirterek İl Genelinde 542 Bin Kişiye Afet Farkındalık Eğitimi Verildiğini Söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Mehmet Buldan, geçen yılın afet eğitim yılı olduğunu belirterek kent genelinde 542 bin kişiye afet farkındalık eğitimi verildiğini belirtti.
Kentte katıldığı bir radyo kanalındaki programda konuşan Buldan, 2022 yılının tatbikat yılı olacağını söyledi. Buldan, “Geçen yıl afet farkındalık eğitimlerini verdik. Bu yıl ise öğrendiklerimizi gerçekleştireceğiz. Nerde hayat, orda AFAD demiştik. 2022 yılında da tüm vatandaşlarımıza, kurum ve kuruluşlara ulaşmaya devam edeceğiz. Liseler için afete hazırlık kulüp üyeleri AFAD gönüllüsü oluyor projesi başladı. Böylece liselerde gençlerimizi afete hazır hale getireceğiz. Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliğimiz devam ediyor. Tamamıyla kendi isteği doğrultusunda, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla bireysel çıkarlarını gözetmeksizin hiçbir maddi beklentisi olmadan sadece topluma faydalı olmak arzusuyla fiziksel gücünü, zamanını, bilgi birikimini, yeteneğini ve deneyimini kullanarak afet ve acil durum öncesinde, sırasında ve sonrasında toplum hizmeti çalışmalarına katkı sağlayan kişilerdir. İl genelinde 542 bin kişiye afet farkındalık eğitimi verildi” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi