Organize Suç Örgütüne Operasyonunda 2 Tutuklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Organize Suç Örgütüne Operasyonunda 2  Tutuklama
A
a

Bilecik Merkezli Eskişehir Ve Rize'de Düzenlenen Eş Zamanlı Operasyonda 6 Şüpheli Gözaltına Alınırken, Şüphelilerden 2'Si Tutuklandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik merkezli Eskişehir ve Rize’de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden 2’si tutuklandı.
Geçtiğimiz pazar günü Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ’Organize Suç Örgütleri’ne yönelik Bilecik merkezli Eskişehir ve Rize illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan İ.K. (42), N.T. (40), T.D. (29), A.Z.Y. (22), İ.M. (25) ve M.A. (40), Bilecik Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından ifadelerinin alınması için Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 18 adet tabanca fişeği, 35 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Operasyonla ilgili Ş.Ç.’nin ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

6 kişiden 2’si tutuklandı
Yapılan sorunun ardından 6 kişi Bozüyük adliyesinde hakim karşısına çıktı. Şahıslardan T.D.(29) serbest kalırken, A.Z.Y (22), M.A. (40) isimli şahıslar tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. İ.K.(42), İ.M.(25) ve Ş.Ç.(33) isimli şahıslar ise hakkında adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Öte yandan, operasyonla ilgili Ş.Ç.’nin ise yakalama çalışmaları devam ederken, Bozüyük ilçesinde son bir yıl içerisinde 9 ayrı suça karışan ve şu an cezaevinde bulunan M.K.A isimli şahıs liderliğinde hareket edildiği iddia edildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi