Onur: Bu ligde kalacağız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Onur: Bu ligde kalacağız!
A
a

Eskişehirspor’un orta saha oyuncusu Onur Bayramoğlu Ümraniye maçının ardından ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Çok şanssız bir maç oynadığını söyleyen ve özür dileyen Onur ayrıca ligde kalacaklarını söyledi

Sütiş Eskişehir
ES TV’ye konuşan Onur, “Öncelikle adıma çok üzgünüm taraftarlardan ve camiadan özür diliyorum. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu mücadelemizi ilerleyen haftalarda sergilediğimizde bu seferde şansın bizim yanımızda olacağını düşünüyorum. Bunu lige devam ettirerek, ligde kalacağız. Gerçek Eskişehirspor’u hem mücadele anlamında hem de futbol anlamında bir kez daha herkese izlettireceğiz” dedi.  

Hakem tecrübesizdi
“Bir futbolcunun hiç istemeyeceği bir müsabaka oynadım” diyen Onur ayrıca maçın hakemine de yüklendi. Onur, “Elimden geleni yapmaya çalıştım. Aslında hakem açısından da birkaç bir şey söylemek istiyorum. İkinci mücadelesi oluyor. Zaten durumumuzun belli olduğu ligde ikinci profesyonel maçını bize verilmesi bizim içinde bir şanssızlık. Çok tecrübesizdi ve gereksiz kararlar verdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 7 Ekim 2020 13:46

sabir aciklamasi ise yaradi galiba ...

1 2 Cevap Yaz
Suat Avni 7 Ekim 2020 11:48

Ağam bizle eyleniy...

2 3 Cevap Yaz
KdrEs 7 Ekim 2020 11:36

Penaltıda ,topu kale direğinin dipine doğru çok sert vurarak gönderirsen gol olur.Kaleci bir şey yapamaz.Onur kardeşim,gol atmak istiyorsan golcu olmak istiyorsan antreman sonrası 1-2 saat özel isabetli şut atma çalışması yapmalısın.Kaleciye nişanlayarak gol atılmaz.

1 3 Cevap Yaz
Nikola 7 Ekim 2020 08:15

Faydan olmadığı gibi bir de zarar veriyorsun..

3 4 Cevap Yaz
Sıddık 6 Ekim 2020 22:23

Bir daha penaltı atma yeter.

2 6 Cevap Yaz
eses_lee 6 Ekim 2020 17:03

onur kardeşim pen6 yı atarken topa vurmadan önce atacağın köşeyi kaleciye gösterdin topu iyi yere attın ama kaleciyi ayıktırdın ve de o da kurtardı.

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi