Onlar için çarpan yüreklerimiz var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Onlar için çarpan yüreklerimiz var
A
a

Eskişehirspor'da yaşanan önemli ayrılıkların ardından, mevcut kadronun ligin ikinci yarasında hayati öneme sahip bir mücadeleye gireceğini belirten ETB Başkanı Diri, bu yarışta takımın yalnız olmayacağını ve onlar için atan yüreklerin yanlarında olacağını söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

ESKİŞEHİRSPOR ZORLU SÜREÇTEN GEÇİYOR

Teknik kadro ve futbolcular ile teker teker konuşan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, zorlu maçlar öncesi başarılar dileyerek, takımda yaşanan ayrılıkların, kimsenin moralini bozmamasını ve tamamen lige odaklanmalarını istedi. 
Eskişehirspor’un zorlu bir süreçten geçtiğini de aktaran diri, “Artık biz bize kaldık. Bu sezon takımdan ayrılanlar, gittikleri yerde mutlu olsunlar. Zira bizler yeni bir duruş başlattık. Takımda kalan oyuncularımızla birlikte hikayemiz yeni başlayacak. Birlikte mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

ESKİŞEHİR NEREDEYSE, NEFERLERİ ORADADIR

Teknik kadro ve futbolculara yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bu davada yalnız olmadıklarını ve her zaman onlar için çarpan yüreklerin olduğunu gösterdiklerini de söyleyen Diri, “Bizim için Eskişehirspor’umuzun hangi ligde ne şartlarda olduğunun önemi yoktur. Eskişehir nerdeyse Neferleri ordadır” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 14 Ocak 2020 18:15

Yeni bir duruş derken? Bizim neden haberimiz yok?

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi