Önemli olan mücadele etmek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Önemli olan mücadele etmek
A
a

Eskişehir Basket’in İspanyol Koçu Josep Maria Berrocal açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili konuşan Berrocal zorlu maçta iyi mücadele edeceklerini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hazırlıklar sürüyor
25 Mart Pazar günü Fenerbahçe Doğuş’a konuk olacak olan temsilcimiz Eskişehir Basket hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda yapılan antrenman öncesi Siyah Kırmızılı koç Josep Maria Berrocal Riera açıklamalarda bulundu. İlk olarak 66-72’lik skorla kaybedilen Pınar Karşıyaka maçı hakkında konuşan deneyimli koç maçın sonunda iyi oynayamadıklarına parantez açtı.
 
Sonlarını iyi oynamadık
Pınar Karşıyaka yenilgisine değinen Koç, “İyi mücadele ettik” diyen Berrocal, “Ancak 36-37 dakika boyunca mücadele edebildik. Maçı kazanmak için  mücadeleyi 40 dakikaya yaymamız gerekiyor. Birkaç eksiğimiz var ama bunlar bahane değil, olamaz. Maçı kazanma noktasına getirdik ancak dediğim gibi maçın sonunda iyi oynayamadık. Bu konuda daha çok çalışmamız, bunu öğrenmemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
 
Rakipten korkmuyoruz
Fenerbahçe oynayacakları maç için konuşan Berrocal, “Rakibimizin Fenerbahçe olmasından korkmamamız gerekiyor. Tabii herkesin bildiği gibi biz de biliyoruz Avrupa’nın en iyi takımı, en iyi koçlarından birine sahipler. En iyi oyuncuların oluşturduğu bir takım ama bizim için önemli olan mücadele etmek. Biz mücadele etme kısmını yaparsak her takım her takımı yenebilir. Sonucunun ne olacağını göreceğiz ama benim için önemli olan mücadele etmek” dedi.
 
Çaba sarf ediyoruz
 Sportif sakatlıklar içinde açıklamada bulunan Berrocal, “Benim için kimin içerde kimin dışarda olduğu önemli değil. Sakatlığı bulunan oyuncuların elimizden geldiğince erken dönmelerine çalışıyoruz. Ama elimizde maça çıkacak kadar yeterli oyuncu var. Benim için önemli olan bu. Sakat oyuncularımızın elimizden geldiğince çabuk dönmeleri için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.    
 
Stres yaşayabiliyoruz
 Alınan mağlubiyetlerin takım üzerinde baskı olmadığını söyleyen Berrocal, “Ben öyle bir baskının olduğunu düşünmüyorum. Karşıyaka maçını sonlarda kaybettik. Antep maçını keza öyle. Banvit maçını da son anlarda kaybettik. Çok fazla sonucu düşünmeden sadece basketbola odaklanarak oynarsak bu süreci de aşacağımıza inanıyorum. Sonucu çok fazla düşündüğümüz zaman gereksiz stres olabiliyor takımda” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi