Önder Baloğlu'nu rahmetle anıyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Önder Baloğlu'nu rahmetle anıyoruz
A
a

Yarım asırdır gazetecilik yapan Önder Baloğlu, 9 Kasım 2016'da 64 yaşında vefat etti. Köşe yazarımız Baloğlu’nun ölümü başta yetiştirdiği gazeteciler olmak üzere herkesi derinden üzmüştü.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir’in duayen gazetecilerinden ve gazetemizin köşe yazarlarından merhum Önder Baloğlu ölümünün 1. Yılında Anadolu Gazetesi çalışanlarınca anıldı.

Yaygın basında ve yerel basında uzun yıllar görev yapan Baloğlu, önemli gazetecilik birikimi ve Atatürkçü ve Cumhuriyetçi çizgisinden ödün vermeyen kalemi ile genç gazetecilere daima örnek olmuştu.

Son görev yeri olan Anadolu Gazetesi olarak usta gazeteciyi rahmet ve minnetle anıyoruz...
 

Önder Baloğlu kimdir?

1952 yılında doğan Baloğlu, mesleğe Sakarya’da başladı. Gazetenin uzun yıllar yazıişleri müdürlüğünü yapan Baloğlu, TRT, Cumhuriyet ve Günaydın olmak üzere yaygın medya kuruluşlarının Eskişehir temsilciliğini yaptı. Kıdemli gazeteci “9. Sütun” köşe yazılarıyla mesleğini devam ettirdi. Baloğlu, gazetemizin yönetim değişikliğiyle beraber ‘sahalara’ yeniden döndü ve Anadolu’yu yönetti. Zaman zaman sağlık sorunları yaşayan Baloğlu, gazetecilikten kopmadı. Yaklaşık bir aydır Acıbadem’de tedavi gören Baloğlu, 9 Kasım Çarşamba sabah 05.00 sularında aramızdan ayrıldı. Yaklaşık 50 yıldır gazetecilik yapan Baloğlu, bu süre içinde pek çok gazetecinin yetişmesine katkı verdi. Usta kalem, Eskişehir basınındaki unutulmaz yerini aldı. Mesai arkadaşları olarak ailesine, meslektaşlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi