Omuzlarımda şehrin yükü var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Omuzlarımda şehrin yükü var
A
a

Eskişehirspor’un yeni başkanı Kaan Ay Giresunspor ile oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Transfer yasağı ile ilgili konuşan Ay, “İnanın iki gündür uyumuyorum. Bu olay benim için çok önemli. Transfer tahtasını açmak zorundayım. Tüm şehrin yükünü omuzlarımda taşıyorum” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un tüm eski başkanlarını aradım
Sözlerine birlik ve beraberlik vurgusu yaparak başlayan Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay, “Ben bunu kongrede de özellikle belirttim, Eskişehir’in en büyük sıkıntısı kavga ortamı, kavgaların olduğu ortamlardır. Bunlar da kimseye bir yarar sağlamıyor. Eskişehirspor bu ortamlardan çok zarar gördü. Biz artık birleştirme tarafındayız. Ben bugün bütün eski başkanlarımı aradım. Hepsiyle teker teker konuştum. Hepsini maça davet ettim. Tabi kimisi şehir dışındaydı ve gelemediler” 

Bize yardımcı oluyor
18 Ocak’ta başkanlık için yarıştığı Mustafa Topkaya’ya teşekkür eden Kaan Ay, “Mustafa beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Davetimi kırmayıp geldi. Sağ olsun ben telefonla da görüşüyorum bize yardımcı oluyor bazı konularda. Ayrıyeten kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben daha önce tanımıyordum kendisini iyi bir dostluk oluştu. Sağ olsun bugün de kırmadı bizi beraber maçı seyrettik. Güzel de bir mesaj vermiş olduk” ifadelerine yer verdi. Bize yardımcı oluyor

Algı oluşuyor
Sadece 4-5 oyuncudan imza kaldığının altını çizen Başkan Ay, “4-5 oyuncudan alınacak imzalarımız kaldı. Söz veriyorlar. Biz çünkü kağıtları almadık henüz. Söz veriyorlar. Artı yazmıyoruz. Kağıtları almadan bu tamam diye artı yazmıyoruz. Ama şimdi arkadaşların bazıları söz verdiği için ve herkes heyecanla bunu beklediği için sosyal medyada 1 kaldı 2 kaldı gibi bir algı oluşuyor. Kimse kulüpten resmi bir açıklama yapılmadan böyle haberlere, sosyal medyaya itibar etmesin” ifadelerine yer verdi. 

Bizi onurlandırdı
“Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız sayın Burhan Sakallı, milletvekillerimiz, sayın Destici BBP Genel Başkanı, vali bey Özdemir Çakacak, il emniyet müdürümüz, il alay komutanımız, hepsi buraya gelerek bizi onurlandırdı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bu sinerjiyi sürdürürüz ve Eskişehirspor layık olduğu yerlere gelir” dedi. 

İyi oynadık
Giresunspor ile oynanan karşılaşmada takımın çok güzel bir performans sergilediğinin altını çizen Eskişehirspor’un yeni başkanı Kaan Ay, “Takımımız bugün çok güzel oynadı. Birkaç pozisyon daha farklı olsaydı herhalde biz bugün 3 puanı alacaktık. Daha iyi oynayan bizdik. Kısmet. Bazen futbol böyle. Siz oynarsınız başkaları puan alır. Bazen kötü oynarsınız 3 puan alırsınız. Önümüze bakacağız. Bugün iyi oynadık. 1 puanla yetindik” şeklinde konuştu.  

Tek umudum Balıkesir maçı
 “Benim tek umudum Balıkesirspor karşılaşmasın kadar transfer tahtasını açmak” diyen Ay, “İnanın iki gündür uyumuyorum. Bu olay benim için çok önemli. Gerçi bu kardeşlerim de çok iyi oynuyor ama ben bu transferi açmak zorundayım. Omuzlarımda böyle bir yük var ve bu yük çok ağır bir yük. Koskoca şehrin yükü. İnşallah bunu kaldırırım. Eskişehirspor’u hak ettiği yere gelmesi için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Büyük taraftarımıza desteklerimizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 23 Ocak 2019 01:35

ya başkan sanki zorla gelmiş gibi bir hava estiriyorsun. yanına bir sürü adam almış yönetim seçmişsin.hadi anladık sendede para ve icraaat yok...yönetimdeki o kadar adam ne iş yaparlar...stada bedava girmek içinmi seçildiler yönetime....başkan seçildiğin günün ertesi bu transfer açılmalıydı..zaman daralıyor....

0 0 Cevap Yaz
Bülent 22 Ocak 2019 19:21

Arama şu eski başkanları, sonracığıma sana sakat sakat şeyler öğretmeye falan kalkarlar! Başımız yanmıştır onlardan, aman!

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi