Ölüm yolu isyan ettirdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ölüm yolu isyan ettirdi!
A
a

“Ölüm Yolu” olarak anılan Eskişehir-Seyitgazi-Kırka-Afyonkarahisar yolunda yaşanan yaralamalı trafik kazası sonrası Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ateş püskürdü. Başkan Tepe yolun yapımı için yetkilileri göreve davet etti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi: Eskişehir halkının yıllardır yapılamadığı için sürekli tehlike yaşadığı ve trafik kazası olmadan bir günün dahi geçmediği Seyitgazi yolunda bir trafik kazası daha yaşandı!  İki aracın karıştığı trafik kazasında yaralanan yolcular hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası Facebook hesabından açıklamalarda bulunan Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe yetkileri göreve davet etti. Tepe’nin açıklaması şöyle: “Bugün tekrar bir trafik kazasına daha ev sahipliği yaptık. Yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Artık 'Ölüm Yolu' olarak anılan Eskişehir-Seyitgazi-Kırka-Afyon sınır yolunun bir an önce yatırım programına alınarak bölünmüş çift şeritli geniş bir yol haline dönüştürülmesi gereklidir. Vatandaşımızın canı bu kadar ucuz, bu kadar değersiz değildir. Sesimizi Duyan Var mı? Bu kaçıncı kaza?” 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şaban 7 Ekim 2019 14:47

Ölüm yolu dediğiniz yerden ben çok geçtim yavaş giderseniz ve trafik uyarı levhalarına uyarsanız kaza olmaz

11 2 Cevap Yaz
Es26

Tedbir kuldansa takdir allahtan. Devlet gereken tedbiri alsın sonrada sürücüler tedbirini alsın. Gerisi allahtan gelen

0 6
HFK 7 Ekim 2019 14:46

Evet katılıyorum başkana, Türkiye'nin çok daha zor koşullarına sahip ,daha yüksek maliyetler gerektiren yerlerin yolları yapıldı ama Ülkemizin orta batısında yer alan ve yüksek maliyetlerle yapıldığını düşündüğüm yerlere göre daha ucuza maal olabilecek Eskişehir-Afyon yolu (Afyon il sınırına kadar yapılacak, çünkü Afyon bölgesi kendi sınırı içindeki bölümü yaptı)senelerdir ihmal ediliyor ve ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları meydana gelmektedir. İnşallah yeni bütçe de yapımının sağlanması için programa alıdırılır da bu sorun ortadar kalkar.

1 10 Cevap Yaz
Alp 7 Ekim 2019 12:35

Malum kesim rant yoksa yol da yok diyor sanırım.

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi