Ölüm kalım senesinde Eskişehirspor'u yalnız bırakmayın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ölüm kalım senesinde Eskişehirspor'u yalnız bırakmayın!
A
a

Yeni sezon öncesinde takımı değerlendiren ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten kaptan Onur, "taraftardan isteğimiz bizi ölüm kalım senemizde yalnız bırakmamasıdır” dedi.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz sezon takım kaptanı olan Sezgin Coşkun’un  futbolu bırakması ile birlikte hem takım kaptanı hem da takımın en tecrübeli ismi olan Onur Bayramloğlu yeni sezonla ilgili düşüncelerini açıkladı. Lige iyi hazırlandıklarını söyleyen Onur Bayramoğlu “Takım olarak çok iyi çalışmalar yaptık. Hem fiziksel hem zihinsel gereken yüklemeler yapıldı. Eskişehir'deki fiziken yoğun kampların ardından , daha çok taktik çalışmak ve hazırlık maçları oynamak için Afyon'a gittik. Gerek teorik, gerek pratik çalışmalarımızı yaptık. Kamp iyi geçti” dedi.

Kaptan Afyon’da da olumlu işlerin olduğunu belirterek “Takımın pozisyon bilgisi ciddi düzeyde arttı. Hocamızın takıma yaklaşımı genç yaş ortalamasındaki takımımızda iyi bir karşılık buluyor ve olumlu işleri ortaya çıkartıyor. Herkesin fikrini ifade edebildiği, toplantılarda görüşlerini belirtebildiği bir ortam yaratıldı ki bu da saha içinde herkesin sorumluluk almasına; daha güvenli ve bilerek futbol oynamasına yol açıyor” dedi.

Bayramoğlu ekip olarak çok çalıştıklarını belirtip “Bütün arkadaşlarım olarak amacımız; geçtiğimiz sezonlarda hakemlerce yenilen haklarımızın, senelerdir çektiğimiz acının, akıttığımız tüm gözyaşı ve terin karşılığını almak. Sadece başarılı anlarda ortaya çıkan sahte destekçilerin maskesini düşürmek ve gerçek Eskişehirsporluları mutlu etmektir. Bunu başarabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ SEZON”
Kaptan Onur Bayramoğlu son olarak da “Kamptaki hazırlık maçlarımız oldukça verimli geçti. Hocamızın bize verdiği taktiklerini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Hazırlık maçlarında sert ve zor bir ligin bizi beklediğini gördük. İç sahada stadyum ve seyirci avantajımızı da kullanıp daha baskılı, topa sahip olduğumuz, taraftarı tatmin edecek bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Her tür şartta yanımızda olan taraftardan isteğimiz bizi ölüm kalım senemizde yalnız bırakmamasıdır” dedi. (İstikbal)
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eseskemal 2 Eylül 2022 08:12

Valla doğru sözler bunlar, bunca taraftar var kimse elini cebine atmıyor .Bir Trabzon dosyası bile kapatılamıyor. Herkes iki gün sigara içmesin bu dosya kapanır. Anlatabildim mi??

0 8 Cevap Yaz
Atilla 1 Eylül 2022 17:06

"İyi günde kötü günde" diye başlayan tezahüratlar falan demek ki hepsi yalanmış.Şöyle büyük ,böyle büyük taraftar palavraları da böylece sona ermiş oldu.50000 taraftar varmışmış ta. Geçin bunları...

0 12 Cevap Yaz
Eses Kemal

Çok doğru söylüyorsun kardeşim, herkes mıymıy edip duruyor.

0 8
Eseskemal

Valla doğru sözler bunlar, bunca taraftar var kimse elini cebine atmıyor .Bir Trabzon dosyası bile kapatılamıyor. Herkes iki gün sigara içmesin bu dosya kapanır. Anlatabildim mi??

0 8
Kaan 1 Eylül 2022 09:55

Herkese "aferin" ,takımı çok güzel cezalandırıyorsunuz!!!

0 15 Cevap Yaz
Kaan 1 Eylül 2022 09:53

Kimseden ses çıkmadığına göre,demekki yalnız bırakacaklar!!!!!

0 15 Cevap Yaz
Murat

Öl diyorlar yani...

0 12
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi