Ölüm bu geleceği varsa yapacak bir şey yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ölüm bu geleceği varsa yapacak bir şey yok
A
a

Aybüke öğretmen "Ailemden uzaktayım ödüm kopuyor. Ya onlara bir şey olursa, yada bana bir şey olursa onlar ne yapar. Ölüm bu geleceği varsa yapacak bir şey yok" cümlelerini yazdı.

Sütiş Eskişehir
Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı soncunda şehit olan 23 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın arkadaşıyla Whatsapp üzerinde yaptığı yazışması ortaya çıktı. Aybüke öğretmen arkadaşına "Ailemden uzaktayım ödüm kopuyor. Ya onlara bir şey olursa, yada bana bir şey olursa onlar ne yapar. Ölüm bu geleceği varsa yapacak bir şey yok" cümlelerini yazdı.

Batman'ın Kozluk ilçe merkezinde, daha önceden gasp ettikleri ve içerisine patlayıcı yerleştirdikleri ticari araçtan inen teröristler, belediye başkanının aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemişti. Saldırıda, 4 öğretmen arkadaşı ile birlikte başka bir araçla olay yerinden geçen ve Ekim 2016'da ilçeye müzik öğretmeni olarak atanan 23 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın, kurşunların hedefi olarak yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak Devlet Hastanesine kaldırılan Yalçın, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi