Olan Eskişehirspor'a oluyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Olan Eskişehirspor'a oluyor!
A
a

Eskişehirspor'da beklenen oldu ve kongrede yeterli çoğunluk sağlanamayınca Seçimli Genel Kurul, 24 Kasım Pazar gününe ertelendi. Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından Aydın Begiter konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri: Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde düzenlenen genel kurulda, Eskişehirspor üyeleri başkanlık seçimi için bir kez daha bir araya geldi. Yeterli çoğunluk sağlanması için yaklaşık 500 üyenin kongreye katılması gerekirken, yalnızca 66 üye kongrede yer aldı. Bunun üzerine Seçimli Genel Kurul, 24 Kasım Pazar günü saat 15.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezinde yeterli çoğunluk sayısına bakılmaksızın yapılacak.

Olan Es Es’e oluyor

Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından Aydın Begiter es tv’ye açıklamalarda bulundu. Begiter, yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’un kaderi gittikçe kötüye gidiyor. Üzülüyoruz. Geldim bakıyorum ne olacak diye? Bir türlü kurumsallaşamadık. 2-3 ayda bir genel kurula gidiyoruz. Bunların yaşanmaması için yüksek divan kurulunu kurmuştuk fakat tüzüğümüz yeterli değil. Gerekli tüzük değişikliğini yapacağız. Olan Eskişehirspor’a oluyor. Herkesin aklını başına alması gerekiyor. Şehrin geçmişini bilmeyen insanlar sosyal medyadan eleştiriyor. Yazık oluyor. Eskişehirspor partiler üstüdür. Yolda birbirine selam vermeyenler tribünlerde kenetleniyor. Bunun içinde şehrin dinamiklerinin ortaya çıkması lazım” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erhan 18 Kasım 2019 16:25

Açın yeni oluşumun yolunu, kimsenin bir şey yapacağı yok, kursunlar yönetimi, kimse bu durumdan daha kötü yapamayacak zaten, niye engelliyorsunuz

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi