Okul eğitimi alanında altın dokunuş

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Okul eğitimi alanında altın dokunuş
A
a

Erasmus+ Programı, Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan başvuruların değerlendirme süreci tamamlanmıştır

Sütiş Eskişehir
Erasmus+ Programı, Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan başvuruların değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Sunulan 240 başvurudan uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucunda Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonuna hak kazanmıştır.
2020-2027 yıllarını kapsayan akreditasyon programında Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü temel ve ortaöğretim kurumlarının tümünü kapsayan pek çok alanda öğrenci, öğretmen, veli ve okul yöneticilerine yönelik uluslararası etkinlikler gerçekleştirecektir. Bu çalışmalar kapsamında yürütülecek uluslararası hareketlilikler, dil eğitimleri ile geliştirilecek öğretim programları ve öğretim materyalleri Avrupa Birliği fonları tarafından karşılanacaktır.
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul eğitimi alanında ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için kararlılık ve heyecanla çalışmaktadır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi