Öğretmenler Günü Özel Konseri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğretmenler Günü Özel Konseri
A
a

Odunpazarı Belediyesi, Öğretmenler Gününü “24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri” ile kutladı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) gerçekleşen konsere, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Şefliğini Orhan Eryılmaz’ın yaptığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konserine Eskişehir’in ünlü sanatçılarından biri olan Ali Rıza Saltık konuk sanatçı olarak katıldı. Konseri dinlemeye gelen Eskişehirlilere adeta müzik ziyafeti veren Saltık, bir ara izleyiciler arasında bulunan Eskişehir’in sevilen yerel sanatçılarından Saim Günal’ı sahneye davet etti. Saltık’ın davetini kabul ederek sahneye çıkan Günal, “Nasıl Geçti Habersiz” adlı eseri seslendirdi. Saltık, konser boyunca sevilen eserleri seslendirirken, konser sonunda dinleyiciler ile birlikte İzmir Marşı’nı söyledi. Birbirinden güzel eserleri başarılı bir şekilde seslendiren Saltık’ı dinleyiciler ayakta alkışladı.

Konser sonunda konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, konuşmasına büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalmış toplumların hayat damarlarından biri kopmuştur” sözü ile başladı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenleri sanatla andıklarını kaydeden Başkan Kurt, “Hem Orhan hocama hem de Ali Rıza Saltık’a teşekkür ediyorum. Her zamana bizim yanımızda ve sizlerin karşısında oluyor. Bu nedenle ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi