Öğretmen Ve Öğrencilerinden Örnek Davranış

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğretmen Ve Öğrencilerinden Örnek Davranış
A
a

Afyonkarahisar İbrahim Evren Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı Teknolojileri Alan Öğretmeni Atike Şahin Ve Öğrencileri, Yeni Doğan Bebekler İçin Hazırladıkları Kıyafetleri İhtiyaç Sahibi Ailelere Bağışladı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı Teknolojileri alan öğretmeni Atike Şahin ve öğrencileri, yeni doğan bebekler için hazırladıkları kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere bağışladı.
Afyonkarahisar İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarımı Teknolojileri alan öğretmeni Atike Şahin ve öğrencileri, yeni doğan bebekler için hazırladıkları kıyafetleri İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim etti. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’na teslim edilen bebek kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Takdirle karşılanan duyarlı çalışmalarından dolayı, öğretmen Atike Şahin ve öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan plaketler Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Şükrü Boz ve yardımcısı Dr. Mücahid Pehlivan tarafından takdim edildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi