Öğrencilerle Sanat Dolu Sohbet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğrencilerle Sanat Dolu Sohbet
A
a

Bozüyük Belediye Tiyatrosu Eğitmenleri Selahattin Şeker Anadolu Lisesi’Nin Daveti Üzerine Okula Gelerek Öğrencilerle Bir Araya Geldiler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bozüyük Belediye Tiyatrosu eğitmenleri Selahattin Şeker ,Anadolu Lisesi’nin daveti üzerine okula gelerek öğrencilerle bir araya geldiler.
Okulun konferans salonunda öğrencilerle buluşan Bozüyük Belediye Tiyatrosu Eğitmenleri Kıvanç Pehlivanoğlu, İlknur Durmaz ve Özgür Yamacı Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun sanatsal faaliyetlere çok önem verdiğini ve bu tür çalışmaları her zaman desteklediğini belirterek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere Bozüyük Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal faaliyetleri hakkında bilgi veren eğitmenler, Sanatevi’nde yürütülen faaliyetler, atölye çalışmaları, Sanatevi Kütüphanesi, kütüphanenin içeriği ve ödünç kitap alma, Bozüyük Belediye Tiyatrosu’nun ve Gençlik Tiyatrosu’nun çalışmaları ile bu sezon sahnelenecek tiyatro oyunlarını anlattılar. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan eğitmenler öğrencileri Gençlik Tiyatrosu’na ve Sanatevi’ne davet ettiler.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi