Ahmet Ataç 15 02 2024

Öğrencilerin yeni gözdesi o oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğrencilerin yeni gözdesi o oldu!
A
a

Eskişehir'de öğrencilerin yeni gözdesi kiralık elektrikli bisikletler oldu. 

Sütiş Eskişehir
Elektrikli bisikletler, özellikle kısa mesafeli yolculuklarda sıklıkla kullanılan bir araç olarak ön plana çıkıyor. Kolay bir şekilde sürülebilen bu araçların tek kişilikten 4 kişiliğe kadar birçok seçeneği bulunuyor.

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir’de, 5 senedir elektrikli bisiklet kiralayan elektrik işletmecisi Yusuf Kırkoru, öğrencilerin bu araçlara yönelik ilgisinden dolayı çok memnun olduklarını söyledi. Eylül ayından itibaren elektrikli bisikletlerin çok daha hızlı bir şekilde kiralanmaya başlayacağını vurgulayan Kırkoru, “Elektrikli bisikletler Eskişehir’in yeni yükselen değeri. Hem kiralama ücretlerinin uygun olması, hem trafik problemi olmaması bu araçların tercih edilmesindeki en önemli etkenler. Eylül ayında öğrencilerimizin de gelmesi ile bu araçlar biraz daha hızlı bir şekilde kiralanacaktır. Çünkü öğrencilerimizin bu bisikletlere ilgisi çok yoğun. Pikniğe giderken olsun, eğlenmeye giderken olsun toplu bir şekilde gelip 4-5 adet aracımızı kiraladıkları oluyor. Bu sene de aynı hareketliliği bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Kiralık elektrikli bisikletlerin, özelliklerine göre fiyat farklılığı gösterdiğini ifade eden Kırkoru, konuyla ilgili şunları kaydetti:

“Birçok seçeneğimiz var. Bunların fiyatları farklılık gösteriyor. Fiyatlarımız 15 liradan başlıyor. Şehir içinde en uygun fiyata, en hızlı ulaşım araçlarından birisi. İlgisi olan herkesi bu araçları denemeye davet ediyoruz.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi