Öğrencilerin Hazırladığı Masa Ve Sıralar İhtiyacı Olan Okullara Gönderiliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğrencilerin Hazırladığı Masa Ve Sıralar İhtiyacı Olan Okullara Gönderiliyor
A
a

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti. Müdür Yalçın, Lise Öğrenciler Tarafından Hazırlanıp Ders Aletleri Yapı Merkezi Tarafından Belirlenen Okullara Gönderilen Masa Ve Sıraların Yapıyla İlgili Bilgiler Aldı.

Sütiş Eskişehir
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Yalçın, lise öğrenciler tarafından hazırlanıp Ders Aletleri Yapım Merkezi tarafından belirlenen okullara gönderilen masa ve sıraların yapımıyla ilgili bilgiler aldı.
Yalçın, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini incelemelerde bulunarak okuldaki çalışmaları yerinde inceledi. Yalçın, okul atölyelerinde yapılan faaliyetleri değerlendirerek, ’Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi çerçevesinde yapılan üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Osman Tezginden, okul çalışmaları hakkında bilgilere vererek Ders Aletleri Yapı Merkezi’nin siparişlerini hazırlamak için çalıştıklarını söyledi. Tezgiden, Mobilya ve Deklarasyon, Metal Teknolojisi ile Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü öğretmen ve öğrencilerin çalışmalarıyla hazırlanan masa, sıra, kütüphane mobilyalarını hazırlandıktan sonra gerekli yerlere gönderildiği söyleyerek çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Tezgiden, çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığı Ders Aletleri Yapım Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talepleri doğrultusunda hazırladıklarını ifade etti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi