Öğrenciler de firmalar da yasak dinlemiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğrenciler de firmalar da yasak dinlemiyor
A
a

Eskişehir'in Odunpazarı İlçesi Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, yanı başlarındaki yasak uyarısına rağmen sipariş ettikleri yiyecek paketlerini getiren kuryelerle okul telleri önünde adeta sıra oldular. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yöneticiler tarafından okul sınırlarını belirleyen tellere asılan 'öğrencilerimizle alışveriş yapmak ve iletişime geçmek yasaktır' uyarısı ne öğrencilerin, ne de yiyecek paketleri getiren kuryelerin pek de umurlarında değil. Öğrenciler, okulun arkada tarafından bulunan ve kilitli olan kapı önünde birikerek yemek siparişlerini teslim etmeye gelen servisçilere ücretlerini ödeyip paketlerini alıyorlar. Tellerin arasından veya üzerilerinden yapılan alış veriş, yanı başındaki uyarı levhasına rağmen sürüyor. Öğrenciler, öğle saatlerinde yasak olmasına ve okul yönetiminin bununla ilgili gerekli uyarıları tabela halinde okul duvarlarına asmasına rağmen paket sipariş ile gıda alışverişi yaptılar. Uyarıyı görmeleri bile paketçileri işlerinde alıkoymuyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Taso 13 Ocak 2018 19:26

Öğrencilerden öte kantin ve öğle yemek getiren şirket koruyor gibi. Dişarıda satılanı halk pekala yemiyor mu.

0 0 Cevap Yaz
Ggai 13 Ocak 2018 19:22

Okul saati kontrol var.Okul çıkışı ne olacak.

0 0 Cevap Yaz
M. Yaşar 12 Ocak 2018 16:32

Okul idaresi bu durumu engelleyebilir. Yazı astım sorumluk benden gitti olmaz. Ekmek arasında nasıl bir gıda geliyor, sağlıklı mı , dahada tehlikelisi ekmek arasında uyuşturucu servisi bile yapılabilir. Öğrencilerin tercih ettiği gıdalar okul kantininde bulundurulabilir. O çocuklar bizim yarınlarımız onların akademik düzeyleri kadar sağlıkları ile de ilgilenmek zorundasınız. Sn Yöneticiler masanızın başından kalkın ve çocukların arasına girin. Onları gözlemleyin, koruyun, kollayın.

2 2 Cevap Yaz
sıtkı 12 Ocak 2018 15:52

bunun neresi kötü? öğrenciler öğle tatillerinde yiyecek alış verişi yapabilir bu korku niye ?

4 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi