Öğrenciler Artık Çam Ağaçları Altında Güzel Vakit Geçirebilecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğrenciler Artık Çam Ağaçları Altında Güzel Vakit Geçirebilecek
A
a

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Öğrencilerin Üniversiteye Dönüşlerinde Korona Virüs (Covid-19) Tedbirleri Kapsamında Açık Havada Güzel Vakit Geçirebilecekleri Sosyal Alanlar İnşa Etmeye Başladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, öğrencilerin üniversiteye dönüşlerinde korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında açık havada güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar inşa etmeye başladı.
YÖK tarafından, Engelsiz Üniversite Ödüllerinde 14 turuncu bayrak ödülüne layık görülen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, bu konudaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Korana virüs (Covid-19) salgını sebebi ile bir süredir uzaktan eğitim gören öğrencilere üniversiteye dönüşlerinde güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar inşa etmeye devam ediliyor. Bu çalışmalar kapsamında kampüs girişindeki çamlık alanda yapılan düzenlemeler ile hiçbir ağaç kesilmeden peyzaj çalışmaları tamamlanan alanda süs havuzu, kameriyeler, banklar yapıldı. Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, kampüste engelsiz yaşam çerçevesinde engelli öğrenciler için sarı yürüyüş yollarının da bulunduğu sosyal alanda incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Beydemir, "Yeşil kampüs, engelsiz üniversite" sloganıyla çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi