Ofoedu ve Kayacan oynayacak mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ofoedu ve Kayacan oynayacak mı?
A
a

Eskişehirspor ve Boluspor 48 yıllık rekabette bugün tarihlerindeki 47’nci karşılaşmalarına çıkıyor. Sakatlıkları bulunan Ofoedı ve Kayacan için teknik heyetten haber geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor ve Boluspor'un daha önce oynadıkları 3’ü hazırlık 43’ü resmi olmak üzere 46 maçtan Eskişehirspor 15 galibiyetle ayrılırken Boluspor 12 galibiyet aldı. 19 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan toplam 97 golün 46’sı Bolu kibinden gelirken 51’i de Eskişehirspor’dan geldi. İki takım ilk kez 24 Ekim 1970 tarihinde Bolu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maçı ev sahibi takım 2-1 kazandı. Son karşılaşma ise 16 Aralık 2017 tarihinde Bolu’da oynandı ve Kırmızı Beyazlı ekip bu maçı da 3-0 kazandı. 

Ofoedu iyileşti ama...

Eski şeh irspor’un başarılı hücum oyuncusu Ofoedu bugün oynanacak olan Boluspor karşılaşmasında forma gi yebi lecek. Son olarak li gi n 29’uncu haftasında oynanan Balıkesirspor karşısında forma gi yen ve bu maçta sakatlanan Ni jeryalı oyuncu 3 haftadır sakatlık nedeni yle takımdan uzak kalmıştı. Tedavisi  tamamlanan Ofoedu’nun maç eksi ği  nedeni yle yedek kulübesi nde oturab ileceği  beli rti ld i.

Kayacan’da sıkıntı yok

Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Kayacan Erdoğan belinden sakatlanmıştı. Hafta boyunca tedavisi sürdürülen deneyimli
filebekçinin bugün forma giyebileceği öğrenildi. Teknik Direktör Yılmaz Vural, Kayacan’a bugün ilk 11’de forma şansı verecek. 

Hürriyet: Hepimiz kenetlenmeliyiz!

Eskişehirspor takım kaptanı Hürriyet Güçer bugün oynanacak olan karşılaşma öncesi taraftara seslendi. Hürriyet, “Bu zor günlerde hep beraber yönetiminden, futbolcusuna, çalışanından, emeği geçen herkes,hepimiz kenetlenmeliyiz.” diyerek taraftardan destek istedi. ​İnstagram’dan açıklamada bulunan Hürriyet şunları söyledi; “Her zaman yanımızda olan Es-Es taraftarını üzdüğümüzün ve Eskişehirspor’u hak etmediği yerde gördüklerinin bilincindeyiz. Bu zor günlerde hep beraber yönetiminden, futbolcusuna, çalışanından, emeği geçen herkese kenetlenmeliyiz. Burada en büyük destekçimiz muhteşem Eskişehirspor taraftarıdır. Bugün belki istediğimiz yerde değiliz ama yarınlara güneş açması için son bir savaş vereceğiz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet 28 Nisan 2018 11:00

Kim oynarsa oynasın e s e s Kazansın . . . . .

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi