Ahmet Ataç 15 02 2024

Ofoedu, Süper Lig'den aldığı teklifi açıkladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ofoedu, Süper Lig'den aldığı teklifi açıkladı!
A
a

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un Nijeryalı forveti Chico Ofoedu, sezon başında Süper Lig'den teklifler almasına rağmen zorlu bir süreçten geçen Eskişehirspor'dan ayrılmadığını söyledi. Yıldız futbolcu, hedefleri arasında gol krallığının da bulunduğunu ifade etti.

Sütiş Eskişehir

Ofoedu, Eskişehirspor'un ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'da yaptığı açıklamada, "Aslında Süper Lig'de oynama zamanım gelmişti. Sezon başında Süper Lig takımlarından teklifler gelmişti. Tabi ben de Süper Lig'de isterdim ama sezon başında Eskişehirspor'un eski başkanı beni aradı ve takımın bana ihtiyacı olduğunu, transfer yasağı nedeniyle kulübün zor durumda kaldığını söyleyerek kalmamı istedi. Ben de Eskişehirspor takımını, taraftarı ve şehri çok sevdiğim için bunu seve seve kabul ettim. Önümüzdeki zamanlarda inşallah Süper Lig'de oynayacağım." ifadelerini kullandı. 

Nijeryalı oyuncu, Süper Lig'den sezon başında teklif aldığı takımın da Teleset Mobilya Akhisarspor olduğunu açıkladı. 

"Eskişehirspor'un eski günlerine döneceğine inanıyorum"
İlk yarı Eskişehirspor için çok zorlu bir dönem oldu. Sezon başı zorlu bir dönem yaşadık. Hem takım içinde hem de takımın dışında sorunlar vardı. Sonlara doğru biraz toparladık, daha iyi bir sezon geçirmeye başladık. 

Takım için çok zordu, çünkü sezon başı kampı geçirmedik, adaptasyon süresi olmadı. Transfer yasağımız vardı, yeni oyuncular alamadık, giden futbolcular çok oldu. Bu dönemde sezona başlangıç olarak ne kadar kaliteli oyuncular olursanız olun bizim için çok zordu. Çünkü çok sayıda genç futbolcu ile oynadık. Sezon öncesi kampı olmaması kötü bir şey. 

Zor günleri geride bıraktığımıza inanıyoruz. Takım ve futbolcular olarak. Antrenmanlarda tüm futbolcular ellerinden gelenin en fazlasını sahada ortaya koyuyorlar. Bu maçlarda da böyle oluyor. İkinci yarıda Eskişehirspor'un eski günlerine döneceğine inanıyorum. Çünkü şu anki atmosfer çok iyi, problemler geride kaldığı için futbolcuların moralleri de yerine geldi. 

"Play-off oynamak bizim elimizde"
Önümüzdeki 5-6 maçı kazandığımız zaman zaten play-off'un içinde olacağız. Bu imkansız bir şey değil, bu sadece bizim elimizde olan bir şey. 

"Gol kralı olmak isterim"
Tabi ki ben de gol kralı olmak isterim. Biz antrenmanlardaki çalışmalarımız, maçlarda daha iyi performansa yönelik oluyor. Ben de gol atmaya başladım, daha çok gol atmayı hedefliyorum. Ben mutluyum ama sadece kendim için oynamıyorum, takım için oynuyorum. Ben gol attığım zaman maç kazanıyoruz, daha iyi yerlere geliyoruz. Gollerimle kazanmamız beni mutlu ediyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mümtaz 11 Ocak 2018 14:58

türkçe meali ; bu sene Eskişehir'de son senem ..

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi