Ofoedu, Eskişehirspor günlerini mumla arıyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ofoedu, Eskişehirspor günlerini mumla arıyor...
A
a

Eskişehirspor'un geçen sene lige tutunmasında önemli rol oynayan Ofoedu İsrail liginin en büyük şampiyonluk adaylarından Maccabi Tel Aviv ile anlaştı ve bu sezon biri Toto Kupası'ndan olmak üzere 2 gol attı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un eski futbolcularından Chikeluba Francis Ofoedu geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da 27 maç yapmış ve 12 gol 7 asistle takımımıza önemli bir katkı sağlamıştı. Eskişehirspor'un maddi sorunları nedeniyle sözleşme yenileyemediği Nijeryalı hücum oyuncusu, sezon sonu serbest kalmış ve İsrail takımlarından Maccabi Tel Aviv ile anlaşmıştı.

Maccabi Tel Aviv ile sezona İsrail Toto Kupasını kazanarak başlayan Ofoedu takımını finale taşıyan gollerden de birine imza atmıştı. İsrail Ligi'nin 6. haftası oynanırken lige yeni yükselen Hapoel Hadera'nın 2 puan gerisinde 14 puanla 2. sırada yer alan Maccabi Tel Aviv'de Ofoedu 1 golle oynuyor. Maccabi Tel Aviv takımında 10 numaralı formayı giyen Chikeluba Ofoedu Avrupa Ligi maçlarında ise 3 maçta sadece 53 dakika şans bulabildi ve bu sürede takımına gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Eskişehirspor'daki günlerini mumla arayan 25 yaşındaki Ofoedu bakalım ilerleyen haftalarda kendisini taraftarına kabul ettirebilecek mi?

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cafer K.Esen 9 Ekim 2018 12:32

herzaman dedik demişizdir demeye de devam edeceğiz... Buradan giden veya ayrılan topçular (bazıları istisna) eski havalarını gittiği yerde bulamıyorlar... Gerek taraftar ve gerek sosyal yaşam bakımından... Çünkü burası ESKİŞEHİR... UMARIM geri gelirler... ki kendi acımdan ben isterim....

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi