Odunpazarı Zabıtası'ndan örnek davranış

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı Zabıtası'ndan örnek davranış
A
a

Tespit için gittikleri evlerde çeşitli ihtiyaçlar olduğunu gören Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, kendi aralarında para toplayarak ve ilgili müdürlükler ile irtibata geçerek ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, herkese örnek olabilecek bir çalışmaya imza attı.lesi'nde bulunan 2 farklı adreste tespit yapmasını istemesi üzerine bildirilen adrese giden Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, gördükleri manzaradan çok etkilendi. Gittikleri ilk adreste ailenin engelli kızlarının tuvalete ve elbise dolabında da tadilata ihtiyacı olduğunu gören ekipler, diğer adreste ise yaşlı bir kadının banyo ve tuvaletinde tadilat yapılması gerektiğini fark etti.
Aralarında para toplayarak, Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü ile iletişime geçen Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, 2 ailenin de yardımına koştu. Engelli genç kız için tuvalet yaptıran ekipler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri birlikte genç kızın kırık elbise dolabını tamir etti.
Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin yardım eli uzattığı diğer adreste ise yaşlı bir kadın yaşıyordu. Ekipler, yaşlı kadının banyosunu ve tuvaletini yeniledi.
Zabıta Müdürlüğü Ekiplerine minnettar olduklarını söyleyen aileler, Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerine ve personeline teşekkür etti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi