Odunpazarı'ndan önemli çağrı: Sadece bir hafta kaldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı'ndan önemli çağrı: Sadece bir hafta kaldı!
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi; çevre temizlik, emlak, ilan ve reklam vergisi ile çeşitli idari para cezalarına ait ödemeleri geciken vatandaşlara, 'yeniden yapılandırma' imkanından faydalanma çağrısı yaptı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi; çevre temizlik, emlak, ilan ve reklam vergisi ile çeşitli idari para cezalarına ait ödemeleri geciken vatandaşlara 'yeniden yapılandırma' imkanından faydalanma çağrısı yaptı. Vatandaşlar, 31 Ağustos 2021 Salı günü mesai saati bitimine dek yasal yapılandırmadan faydalanmak için başvurabilecek. 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu kapsamında vergi borçları ve diğer borçlar, belediye tarafından yeniden yapılandırılıyor. Kanuna göre, 30 Nisan 2021 öncesi belediyelere ödenmesi gereken emlak vergisi, ilan-reklam vergisi ve çevre temizlik vergisinden doğan borçlar ile bazı idari para cezalarından doğan borçlar, yeniden düzenleniyor.
 
PEŞİN ÖDEMELERDE YÜZDE 90 İNDİRİM SAĞLANIYOR
Vatandaşların, vergi ve diğer çeşitli borçları peşin ödemelerinde gecikme zammı ve vergi oranlarında yüzde 90 oranında indirim sağlanıyor. İsteyen mükellefler de ödemelerini 6-9-12-18 taksitler halinde yapılandırabiliyor.  Vatandaşlar, isterse bizzat belediyeye gelerek veya https://ebelediye.odunpazari.bel.tr web  sayfası üzerinden borçlarını yapılandırabiliyor. Yapılandırma ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 222 213 30 30 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi