Odunpazarı'ndan bayram duyurusu: İkinci günden itibaren...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı'ndan bayram duyurusu: İkinci günden itibaren...
A
a

Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı müzeler, Kurban Bayramı'nın ikinci gününden itibaren ziyaret edilebilecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi, bayram tatili için Odunpazarı’na gelenlere bölgedeki tarihi, sanatsal ve kültürel zenginliği keşfetme; Eskişehir’de kalanlara da önünden defalarca geçmelerine rağmen ziyaret etme fırsatı bulamadıkları müzeleri gezme imkânı sunuyor.
Müzeler, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca ise sadece Arife ve bayramın birinci günü kapalı olacak. Müzeleri gezmek isteyen vatandaşlar, bayramın ikinci gününden itibaren Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi, Ahşap Eserler Müzesi, Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi, Lületaşı Müzesi, Sıcak Cam Atölyesi, Yeşil Efendi Konağı Atatürk ile Bir Gün Müzesi, Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu Kırım Tatar Müzesi ile Ataol Behramoğlu Kitaplığı ve Edebiyat Müzesini gezebilecek. Odunpazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi de bayramın ikinci gününden itibaren vatandaşların hizmetinde olacak. 
Müzeler ve Turizm Danışma Ofisi bayramın ikinci gününden itibaren hafta içi 10.00-18.00, hafta sonları ise 09.00-18.00; Odunpazarı Belediyesi Sıcak Cam Atölyesi ise 10.30-12.00/13.00-16.00 saatleri arasında açık olacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 7 Temmuz 2022 20:26

Tramwaylar ücretli mi? Bayramda?

0 0 Cevap Yaz
Zor mu ? 7 Temmuz 2022 16:11

Vatandaşları bilgilendirmek hoş, güzel.. Fakat bayram günü bile Odunpazarı tarihi bölgesi, trafik kaosu ile bunaltıyor. Navigasyon kullanmaktan aciz tur otobüsleri, engelli rampası dahil her köşeye park eden bencil araç sürücüleri, kornalar, bağırıp çağıranlar, müze gezecez diye yaya geçişini komple kapatan 40 kişilik kafileler ve daha neleeeer neler.. Hindistanda bile bu karmaşa ve kaos yoktur herhalde. Trafik polisi veya trafik zabıtasını bu konuda görevlendirmek, acaba çok mu zor ???

3 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi